Darmaduman Dizisinin Küçük Oyuncusu Çok Sevildi! Herkese Örnek Oldu!

Darmaduman Dizisinin Küçük Oyuncusu Çok Sevildi! Herkese Örnek Oldu!

Fox TV dizisi Darmaduman'ın küçük oyuncusu ses getirdi. Mila Sancak adeta neşe saçıyor. Dizinin en küçük karakterini canlandırmasıyla adından söz ettiriyor. Mila karakteriyle farkını ortaya koyan küçük isim, oyuncuların sevgi seline maruz kaldı.

Darmaduman dizisi, yayın hayatına devam ediyor. Fox TV'de ekrana gelen yapımda öyle bir oyuncu var ki meslektaşlarından yaşça küçük ve dikkatleri üzerine çekmekte. Mila Sancak'tan söz ediyoruz. Dizide de kendisi Mila karakterine hayat vermekte. Öte yandan bu oyuncunun performansını görenler hem onun tatlılığına hem de başarısına bayılıyor. Dizideki yaşça büyük oyuncu arkadaşları da kendisini çok sevmekte. Onu kucağına alıp fotoğraf çektirmeye ise bayılıyorlar.

Mila Sancak'a İlgi Büyük!

Mila Sancak'a gösterilen ilgi büyük dikkat çekmekte. Mila karakterini ise en iyi ve tatlı şekilde canlandırmasından ötürü gözlerden kaçmıyor. Aytaç Şaşmaz, Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrolde oynadığı dizide oyuncuların kendisine olan ilgisi inanılmaz seviyede.

Dizinin Maskotu Haline Geldi

Küçük oyuncu, dizinin adeta maskotu haline geldi. Her ne kadar sosyal medyada Küçük Oyuncu denildiği zaman akıllara Barış Kutlu gelse de televizyon dünyasının yeni küçük yıldızı da Mila Sancak oldu.