Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Çukur'un Yıldız Oyuncusu Aras'ın Sözleri Ortalığı Fena Karıştırdı! Çukur Dizisi Yeniden Başlıyor!

Çukur dizisi herkes tarafından sevilen bir dizi oldu. Uzun süre reytingleri elinde tuttu. Çukur final yapmasıyla hayranları çok üzüldü. Fakat başrol oyuncusu Aras'ın sözleri herkesi sevindirdi. Çukur yeniden başlayacak mı?

Çukur Dizisi Final Yapıyor! Çukur Final Tarihi Ne Zaman?
Google News

5. sezonu için onay alamamış olan Çukur dizisi bu sezon itibari ile ekranlara veda etmişti.
Reytinglerinin iyi olmasına rağmen final yapması akıllarda soru işareti bıraktı. Dizinin ise tekrardan ekranlara gelip gelmeyeceği merak konusu olmuşken; dizide Yamaç karakterine hayat vermiş olan Aras Bulut İynemli büyük haberi duyurdu!

Haberi Verdi!

Kısa süre önce dizinin senaristi Gökhan Horzum “Çukur benden çok şey götürdü ve getirdi” sözlerini dile getirmişti. Sadece bununla kalmayan Horzum, sözlerine “Bir kalp krizi, iki tıkalı damar, iki anjiyo, üç stent, bir ağır bronşit, bir covid, bir majör depresyon, uyku sorunları, tatilsiz çalışma, üç kere ağır bloke olup ne yazacağını bilememek”  diyerek devam etti. Aras Bulut İynemli tüm bunlara rağmen büyük haberi duyurmuş oldu!

Böyle Ekip ve Böyle Hikaye Nasip Olmaz!

Sosyal medya hesabından; Biraz beklemek istedim. Özellikle bugünü bekledim; veda etmek zor geldi. Çukur... 4 koca yıl... Her hafta... Güzel, değerli ve uzun yol... Yol önemlidir insan hayatında... Her zaman hikayelerin gücüne inandım. Hikayelere hizmet etmek en değerli isteğim oldu. Biz öyle bir hikâyede buluştuk ki hepimizi içine aldı. Herkese böyle ekip, böyle hikâye nasip olmaz diye var olduk içinde… O yüzden iyi ki varsın, teşekkür ederim Gökhan Horzum” paylaşımı yapmış olan Aras Bulu İynemli sonrasında büyük bombayı patlattı!

Belgesel Geliyor!

Çukur`un Yamaç`ı “Çok değerli, çok özel, her zaman var olacak bir yerlerde! Peki, her şeyiyle yaptık biz bu hikâyeyi anlattık, seyirciye geçmese, o hikâyeyi paylaşmazsak bir anlamı olur muydu? Kesinlikle olmazdı... Bizlerle bu hikâyeyi paylaşan, izleyen, anlatan, yaşayan herkese çok teşekkürler... Ve hayali arkadaşım Yamaç Koçovalı... Kendine iyi bak! Öyle mi? (yazarken gözlerim doldu belgeselde nasıl anlatacağım? ) -belgesel mi var? Obaaaaa... Şükürler Olsun”  sözlerini ön plana koydu.

Hayranları bu haber ile büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

<