Çukur'da Amca Tedirginliği! Yalanları Ortaya Çıkınca Efsun ve Yamaç Tarafından Öldürülecek!

Çukur'da Amca Tedirginliği! Yalanları Ortaya Çıkınca Efsun ve Yamaç Tarafından Öldürülecek!

Çukur dizisinde Amca'nın yalan söyleyerek durumu idare etme çabası dikkat çekmekte. Ancak Efsun ile Yamaç'ın bu durumu fark etmesi an meselesi. Amca'yı bekleyen ölüm kapıda. Çukur dizisi 4. sezon 33. bölüm fragmanı sizlerle...

Çukur dizisinde büyük olaylar yaşanıyor! Kulkan Erdenet'i bekleyen sürpriz izleyicileri de şok etti. Karaca'nın ölümünden sonra Amca'nın tavırları oldukça manidar. Kimsenin Karaca'yı onun öldürdüğünü anlamaması için büyük bir çaba sarf etmesi gözlerden kaçmadı. Karaca için buradan uzaklaştığı yönünde iddialarda bulunuyor ve Yamaç başta olmak üzere herkesi ağına çekiyor. Ancak bu söylemler fazla uzun sürmeyecek. Aynı zamanda Kulkan Erdenet için de büyük son yaklaşmakta.

Kulkan Erdenet İçin Veda Vakti!

Kulkan Erdenet, fragmanda da öğrendiğimiz üzere Efsun tarafından öldürülecek. İntikam için böyle bir hamle yapıldığı biliniyor. Dizinin en etkileyici sahnelerinden biri yaşandı. Tam bölümde ise kim bilir hangi detaylara değinilecek. Damla Sönmez'in canlandırmış olduğu Efsun karakteri başarılı bir performans sergilemekte. Ancak asıl bomba Yamaç'ın Amca'nın yaptığı icraatleri öğrendiğinde ortaya çıkacak. 

Amca'nın Yalan Söylediği Anlaşılacak mı?

Amca'nın söylediği yalanlar, işlediği cinayetlerin üstünü örtme çabası izleyicinin tepkisini çekmekte. İzleyicinin en büyük temennisi Yamaç'ın ve diğerlerinin bir an önce bu yalanları fark etmesi. Ondan sonraki süreçte ise Yamaç, Amca'ya hak ettiği cezayı verecektir. Ancak şu an için bu pek de mümkün gözükmüyor. En ufak bir açık verdiği takdirde Amca'yı ölüm bekliyor. Büyük savaşın başlamasından hemen önce bazı detaylar izleyicinin beğenisine sunuldu. Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanını izlemenizde yarar var. 

Çukur Yeni Bölüm Fragmanında Neler Yaşanacak? 

Çukur dizisi 4. sezon 33. bölüm fragmanında önemli olaylar yaşanıyor. Efsun ve Yamaç birlikteliği gün geçtikçe güzel bir hal alırken Amca'da köşeye sıkışmakta. Eninde sonunda gerçekler ortaya çıkacak ve Yamaç ona haddini bildirecek. Bu esnada Efsun da boş durmayacak. Kulkan Erdenet'den sonra sıra Amca'ya gelebilir. Dizinin yeni bölümünde her şey daha da net ortaya çıkacaktır. Finalden önceki bölümler heyecanlı bir şekilde izleniyor.