Çukur Finalinden Önce Diziye Yeni Oyuncu Katıldı! Hangi Karakteri Canlandıracak?

Çukur Finalinden Önce Diziye Yeni Oyuncu Katıldı! Hangi Karakteri Canlandıracak?

Çukur dizisi için final bölümü yaklaştı. Diziye katılan başrol oyuncusuyla beraber heyecanın dozu arttı. Çukur dizisine katılan oyuncunun adı nedir? Yeni katılan oyuncu hangi karakteri canlandıracak? İşte Çukur'la ilgili final gelişmeleri...

Çukur dizisinin final yapmasına kaç bölüm kaldı merak ediliyor. Hayranlarının severek izlediği dizide her hafta yeni bir gelişme yaşanıyor. Reytingleri hala yüksek olan dizinin senaryodan ötürü veda edeceğini belirtmiştik. Peki Çukur dizisinin final yapmasına kaç bölüm kaldı? Ayrıca diziye yeni bir oyuncu daha katıldı. Başrol oyuncusunun ismi nedir ve hangi karakteri canlandıracak? 

Çukur Dizisine Sarp Akkaya Katıldı!

Show TV'de yayınlanan Çukur'a katılan başrol oyuncusu merak edildi. Sarp Akkaya'nın dizide göstereceği performans merak ediliyor. Sevilen oyuncunun daha önce yer aldığı dizilere bakacak olursak Çukur'a olumlu anlamda bir şeyler katacağı kesin. Peki Sarp Akkaya hangi karakteri canlandıracak? 

Şahram Karakterine Hayat Verecek!

Cumali Amca için oldukça önemli olan Şahram, dizinin kritik sahnelerinde yer alacak. Yamaç'a karşı mücadele edeceği anlaşılıyor. Amca, elinden gelenin en iyisini yapabilmek adına belki de en değerli kozunu sahneye sürecek. Fakat bu esnada Yamaç ve adamları da boş durmayacak. Dizideki gerilim arttıkça izleyiciler de heyecanlanıyor. Bunca sene yayın hayatına devam eden dizinin senaryonun tamamlanması nedeniyle final yapması oldukça üzücü. 

Çukur Dizisi Kaç Bölüm Sonra Final Yapacak?

Çukur'un finaline oldukça az bir zaman kaldı. 3 bölüm sonra final yapacağı belirtiliyor. Çukur dizisi bu finalden sonra bir daha ekrana gelmeyecek. Bu zamana kadar dizide sayısız oyuncu oynadı. O yüzden dizinin geçmişinde yer alan pek çok isim bulunuyor. 

Finalde Neler Olacak?

Çukur'un final bölümünde izleyiciyi nasıl bir sürpriz bekliyor henüz bilinmemekte. Dizi o kadar fazla ters köşe yapıyor ki artık gidişatın nasıl olacağı yönünde kesin bir yorumlama yapamıyoruz. Bu durum da Çukur dizisini daha değerli kılıyor. Sevilen yapımın en kısa sürede final yaparak ekranlara veda edeceği bilinmekte. Dizinin bitmesine 1 aydan kısa bir süre kaldı.