Çukur Dizisinin Yapımcısı Duyurdu! Yeni Dizinin Oyuncu Kadrosu Ortaya Çıktı!

Çukur Dizisinin Yapımcısı Duyurdu! Yeni Dizinin Oyuncu Kadrosu Ortaya Çıktı!

Show TV'de ekrana gelmiş olan Çukur, ilgiyle takip ediliyordu. Ancak ortaya çıkan bir gelişme ile Çukur'un senaristinden yeni dizi gelecek. Üstelik dizide kimin oynayacağı da belli oldu. Bu sefer Show TV yerine farklı bir kanalda yayınlanacak. Peki dizide kimlerin oynaması bekleniyor?

Çukur dizisinin başarılı olmasıyla beraber dizinin senaristi büyük ilgi görmüştü. Gökhan Horzum'un yeni bir proje üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Yapılan açıklamalara göre dizi hazırlıkları neredeyse tamamlandı. Oyuncu kadrosu da belli olduktan sonra dizinin ne zaman ve kimlerle çekileceğini öğreneceğiz. Şu an için elde ettiğimiz bilgilere göre başroldeki bir isim açıklandı.

Tolga Sarıtaş Başrolde Oynayacak

Arıza dizisinin final yapmasından sonra dizi kariyerine bir süredir devam etmeyen Tolga Sarıtaş, zincirleri kırmaya geliyor. Yeni dizide başrol oynayacağı açıklandı. Ünlü ismin hangi karaktere hayat vereceği şimdilik bilinmemekte. Senaryoya dair herhangi bir detay paylaşılmadığı için izleyiciler de gelişmeleri merak ediyor.

Fox TV'de Yayınlanacak

Yeni dizi için Fox TV ile anlaşma sağlandı. Senaristliğine fazlasıyla güvenilen Gökhan Horzum, yönetmen Çağrı Bayrak ile birlikte hareket edecek. İkilinin ortaya koyacağı proje merak ediliyor. Yakın zamanda yayın hayatına başlaması ve fragmanının yayınlanması muhtemel. Öncesinde oyuncu kadrosunu da sizlerle paylaşacağız. Show TV'nin Çukur'u kadar ses getirecek mi göreceğiz.