Çukur Dizisinin Sevilen Oyuncusu Vartolu O Diziye Katılacak! Erkan Kolçak Köstendil'in Yeni Dizisi Belli Oldu..

Çukur Dizisinin Sevilen Oyuncusu Vartolu O Diziye Katılacak! Erkan Kolçak Köstendil'in Yeni Dizisi Belli Oldu..

Üç Kuruş oyuncusuyla ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı. Erkan Kolçak Köstendil artık Üç Kuruş'ta oynayabilir. Show TV'de yayınlanan diziyle ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Çukur'dan sonra yine aynı kanalda farklı bir dizide oynayacak. Vartolu Sadettin yeni dizide hangi karakteri canlandırıyor?

Çukur dizisiyle birlikte önemli bir ivme yakalayan Erkan Kolçak Köstendil, bir süredir oyunculuk yapmıyordu. Ünlü oyuncunun bir zamanlar Camdaki Kız'a katılacağı iddia edilmekteydi. Ancak Hayri karakterini canlandıracak ismin Cihangir Ceyhan olduğu açıklandı. Şimdi ise oyuncunun yeni dizisi merak ediliyor. Başarılı ismin yakın zamanda Show TV'deki bir dizi ile anlaştığı belirtildi. Peki hangi dizide oynayacak? Canlandıracağı karakter belli oldu mu?

Üç Kuruş Dizisine Katılıyor

Üç Kuruş dizisine konuk oyuncu olarak katılacak Erkan Kolçak Köstendil, farkını ortaya koyacak. Başarılı oyuncunun hangi karaktere hayat vereceği konusunda belirsizlik sürerken kendisinden de açıklama gelmedi. Ancak Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrolde oynadığı diziye katılması sevindirdi.

Çukur'dan Sonra İlk!

Çukur dizisinden sonra bir ilk yaşanacak. Erkan Kolçak Köstendil'i en son Vartolu Sadettin olarak hatırlıyorduk. Acaba yine aynı karakter ile mi dizide yer alacak? Bu konuda belirsizlik sürmekte. Ancak oyuncun dizide önemli bir karaktere hayat vereceği kesin.