Çukur Dizisinin Senaristinden Çukur Hayranlarına Sevindiren Haber Geldi! Yakında Geliyor!

Çukur Dizisinin Senaristinden Çukur Hayranlarına Sevindiren Haber Geldi! Yakında Geliyor!

Çukur dizisinin final yapmasının ardından dizinin senaristi yeni bir proje ile gündeme geldi. Çukur dizisi uzun bir aranın ardından final kararı alarak ekranlara veda etmişti. Bundan dolayı dizi severler, Çukur dizisinin senaristinin yeni projesini merak ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Yayınlandığı günden bu yana birçok kişi tarafından sıkı takip edilen Çukur dizisi, final yaparak ekran macerasını tamamladı. Bunun ardından dizi severler, Çukur dizisinin devam etmesi gerektiğini söyledi. Alınan bilgiler neticesinde Çukur dizisinin senaristleri ise yeni proje için kolları sıvadı.

Yeni proje merak söz konusu oldu

Çukur dizisinin final yapmasının ardından Üç Kuruş isimli yeni dizinin ekranlara geleceği ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Üç Kuruş isimli dizi, Çukur dizisinin devamı olarak ekranlara taşınacak. Ayrıca bu dizi dışında Gökhan Horzum’un yeni proje için çalışmalara başladığı ortaya çıktı. Hazırlıkları titizlikle sürdürülen dizinin oyuncu kadrosu ve konusu ise şimdiden merak söz konusu oldu.

Dizinin başrol oyuncusu belli oldu

Alınan bilgiler neticesinde Çukur dizisinin senaristinin yaptığı çalışma sonucu dizinin başrol oyuncusunun Tolga Sarıtaş olacağı söyleniyor. Ayrıca ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, Arıza dizisinin final yapmasının ardından ekranlardan uzak kalmayı tercih etmişti. FOX TV arasında görüşmelerin başladığı gelen bilgiler arasında yer alırken, yetenekli oyuncu Tolga Sarıtaş’ın da kadroda bulunacağı iddia edildi.

Çukur dizisinin senaristliğini üstlenen Gökhan Horzum’un yeni dizi için yönetmen koltuğuna Çağrı Bayrak’ı oturttuğu söyleniyor. Yetenekli senaristinin kaleme aldığı projenin detayları ise belli oluyor. Gökhan Horzum’un Çukur dizisinde yakaladığı muhteşem başarı ise izleyicilerin akıllarından silinmiyor