Çukur Dizisinin Büyük Sırrı Açıklandı! Amca Aslında Kim? Mahalleden Neden Kovulmuştu?

Çukur Dizisinin Büyük Sırrı Açıklandı! Amca Aslında Kim? Mahalleden Neden Kovulmuştu?

Çukur Dizisinin Büyük Sırrı Açıklandı. Peki Yamaç Koçovalı Kimdir? Efsun’un Annesi Kim? Amca Aslında Kim? Mahalleden Neden Kovulmuştu?

Show TV’de seyirciyi en çok etkileyen ve konusuyla herkesi kendine çeken dizi Çukur hakkında oldukça fazla bilgi yayınlandı. Yamaç Koçovalı’nın hakkında olan fazla bilinmeyen bilgiler olduğunu keşfeden izleyiciler bunu sosyal medya platformları üzerinden paylaşınca herkes şok oldu. Peki Yamaç Koçovalı Kimdir? Efsun’un Annesi Kim?

ÇUKUR DİZİSİNDE SON DURUM!

Çukurda son bölümleriyle öne çıkan Amca Cumail Koçovalı dizide yer aldığı karakteri ve başarılı performansıyla çok güzel bir şekilde izleyiciyi etkilemeyi başarıyor. Yeni dahil olan oyuncu Müfit Karacan da aynı şekilde kendisini çok hızlı bir etkiyle girdi. Rolünün hakkını fazlasıyla veriyor diyebiliriz. Çukura bir anda girerek mahallenin tadını bile değiştiren Amca, İdris’in yıllardır uyuşturucudan uzak tutmaya çalıştığı yeri şimdi ticarete yöneltmek istiyor. Mahalleye geldiğinden itibaren elini öpmeyene ve söylediklerine uymayana basit bir şekilde aşağılıyor ve istediğini yaptırtıyor. Ta ki Yamaç Koçovalı ait olduğu yere dönünceye kadar! Çukura tekrardan geri dönen Yamaç, mahallenin böyle olmasından oldukça rahatsız oldu. Son bölümlerde sinirli bir şekilde hoşlanmadığını ve bunun böyle devam etmemesi gerektiğini sürekli dile getirdi.

Çukur Dizisinin Büyük Sırrı Nedir?

Yalnız amca değil kardeşi de Mahalleyi böyle yapanlardan sorumlu. Tek başına mücadele edeceği bu savaşta izleyiciyi son derece heyecanlı şeyler bekliyor. Akıllarda olan farklı bir sorun daha vardı. İdris niçin Cumali’yi ait olduğu yerden kovmak istedi ve herkese öldüğünü söyledi? Oldukça meraklı olan seyirci bunların cevabını tek tek arayıp bulmuş olsa gerek. Kardeşine ihanet ettiğini düşünen İdris, gücüyle yarışamayınca onu vuruyor. Ardından tekrar ölmediği için mahallesinden kovmak durumunda kalıyor! Bunu araştıran izleyici şu an sosyal medya üzerinden oldukça fazla paylaşımlar yaparak kendisini dile getiriyor. Güzel bir sonuca ulaşmış olsalar gerek.