Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Çukur Dizisinin Başrolü Üç Kuruş Dizisine Katıldı! Üç Kuruş Dizisi Çukur'a Çok Benzedi!

Üç Kuruş'a katılan ünlü oyuncu şok etti. Çukur dizisindeki başarılı performansı ile tanınan oyuncu, artık Üç Kuruş'ta karşımıza çıkacak. Kendisinin yanı sıra oyuncu kadrosunda çok etkili isimler de bulunuyor. Üç Kuruş dizisinde kimler oynuyor? detaylar..

Üç Kuruş Dizisi
Google News

İşte dizinin yeni usta oyuncusuna dair bilgiler..

Üç Kuruş dizisi için hazırlıklar sürerken oyuncu kadrosu da belli olmaya başladı. Show TV'de yayınlanacak yeni dizide ne gibi gelişmeler yaşandığı merak ediliyor. Çukur'un çok beğenilmesi ile beraber benzer bir senaryo ile farklı olayların ele alınması gündemde. Sokak hayatının ve mafyatik hikayelerin ilgi çektiği bilinmekte. Hal böyle olunca Çukur hikayesine yakın bir hikayeye sahip olan Üç Kuruş, oyuncularıyla da gündeme geliyor. Ünlü oyuncu Üç Kuruş dizisine katıldı.

İdris Koçovalı Üç Kuruş'ta!

İdris Koçovalı'nın Üç Kuruş dizisine katıldığı öğrenildi. Başarılı oyuncu Ercan Kesal, dizide çok kritik bir rol canlandırmıştı. Oyuncunun diziye katılması reytingleri çok etkileyecektir. Daha önce Aras Bulut İynemli'nin diziye katılacağı iddia edilse de ünlü ismin farklı projelerde yer alacağı ortaya çıkmıştı.

Üç Kuruş Oyuncu Kadrosu

Yakın zamanda Show TV'de yayın hayatına başlayacak olan Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosu da kesinleşiyor. Başrolde Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç dikkat çekmekte. Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Diren Polatoğulları, Nursel Köse, Burak Altay, gibi oyuncular yer alacak. Kanalın diziyi yeni sezona ne zaman başlatacağı kesinleştiğinde bilgi verilecek.

<