Çukur Dizisinin Başrol Oyuncusu Ekranlara Tekrar Dönüyor!

Çukur Dizisinin Başrol Oyuncusu Ekranlara Tekrar Dönüyor!

Çukur dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran Erkan Kolçak Köstendil, yeni projesi ile gündem oldu. Erkan Kolçak Köstendil, geniş bir hayran kitlesi kazanarak kariyer merdivenlerini tırmandı.

Çukur dizisinde Vartolu Sadettin karakterine hayat veren yetenekli oyuncu, kısa sürede birçok yerden teklif aldı. Oğlu Marsel’in doğumu ile birlikte Çukur dizisinin 4. Sezonunda ekranlara çıkmama kararı aldı.

Ailesi ile vakit geçirmek isteyen yetenekli oyuncunun proje tekliflerini kabul etmediği ortaya çıktı. Bunun dışında Erkan Kolçak Köstendil’in gelen son proje teklifini kabul etmesi hayranlarını bir hayli sevindirdi. Kendisine gelen o kadar teklifin arasında Erkan Kolçak Köstendil, sinema filmini kabul ettiğini açıkladı.

Erkan Kolçak Köstendil, bomba gibi bir proje ile dönüyor

Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminden gelen teklifi kabul eden Erkan Kolçak Köstendil, bu haberi sevenleri ile paylaştı. Ayrıca 26 Ekim’de Mudanya’da başlayacak olan sinema filmi şimdiden merak söz konusu oldu. Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini üstlendiğin sinema filminde birçok başarılı isim de bir araya geldi. Alınan bilgiler neticesinde Alina Boz ve Deniz Can Aktaş, başrolleri paylaşacak. Yetenekli oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ise bu projede Çingene Necati karakterine hayat verecek. Ayrıca bu kararın ardından Erkan Kolçak Köstendil’in projeyi kabul etmesi ile birlikte dizi severler projenin ne zaman ekranlara geleceğini şimdiden sorguluyor.