Çukur Dizisinin Başrol Oyuncusu Atatürk Filmi İle Ekrana Geliyor..

Çukur Dizisinin Başrol Oyuncusu Atatürk Filmi İle Ekrana Geliyor..

Çukur dizisiyle birlikte kariyer zirve noktasını yaşayan Aras Bulut İynemli uzun süreden beri projelerde yer almıyordu. Ekranlara alışan hayran kitlesi de buradaki yokluğu anlayarak özlem çekiyordu. Hayranlarını da heyecanlandıracak açıklamada yeni projeye hazırlandığı duyuruldu.

Aras Bulut İynemli ilk dizi hayatına Öyle Bir Geçer Zaman Ki Mete rolüyle başladı. Burada farklı rolü sebebiyle oldukça dikkatleri kendine çekmeyi başarmıştı. Bu durumda her projesinde başarılı bir şekilde devam ederken Çukur dizisinde büyük bir ilgiyle karşılandı. Bunun yanında oynadığı film projelerinde de çok üstün proje sağlayarak dünya çapında iş sağlamıştı.

Aras Bulut İynemli Yeni Projesi

Aras Bulut İynemli yeni projesini Ayşe Arman duyurusunu yapmıştı. Yeni projede Atatürk rolünü yer alacak. Bu büyük projede film olarak çekimi sağlanacak. Türkiye de hazırlıklarını sağlayan Disney Plus Türkiye özel içerikleri göstererek büyük bir şekilde açılışını sağlamak istiyor.

Aras Bulut Atatürk Filminde Kimler Var?

Filmin arka planında Lanistar Medya yapımcılığını üstlenerek hareket edecek. Film yönetmeni olarak Mehmet Ada Öztekin olarak yerini alacak. Film yönetmeniyle Aras Bulut İynemli 7.Koğuşta Mucize filminde yer alarak hareket etmişti. Uyumlu olarak hareket edilerek güzel bir proje olarak yerini alacaktır.

 İlerleyen zaman içerisinde daha detaylı bilgiler gelecektir. Proje üzerinde detaylı olarak oyuncu kadrosu açıklanmadı. Çıkış yaptığından itibaren büyük ilgiyle karşılanması bekleniyor.