Çukur Dizisine Neler Oluyor? Yeni Bölümde Neler Bekleniyor

Çukur Dizisine Neler Oluyor? Yeni Bölümde Neler Bekleniyor

Çukur yeni bölümünde Yamaç için neler bekleniyor? İzleyiciler yeni bölüm ilgili merak dolu detaylarını arıyor. Haberimizde detaylar paylaşıldı.

Çukur dizisinde oluşan olaylar yoğun eleştirilere de sebep olmuştu. Bir çok izleyen dizinin senaristleriyle ilgili yoğun eleştiri yağmuruna tutmuştu. Hatta dizi için çok geçmeden final yapın gibi söylemlerde bulunarak atıfta bulundu. Yeni bölüm fragmanıyla yayınlanmasıyla birlikte beklenen birleşimler meydan geliyor. Yamaç artık Aliço karakteriyle buluştu. Bu durum karşısında büyük sevinç ile karşılaşıldı. Zaman atlamasını hızlı şekilde yapılan dizide Yamaç karakteri hem imaj hem de davranışlarındaki değişikliklerde görüldü.

Yamaç Aliço Buluşması

Yamaç ve Aliço buluşmasından sonra iki kardeşin birbirini bulması oldukça sevinçle karşılaşacak. Yamaç bir yandan mahallenin neden bu hale geldiğini arayacak. Bu tür gerçekliği ararken farklı yenilikler de göz önünde bulunduracak. Çukur’un artık eskisi gibi olmadığı belli oluyor ancak bu hale nasıl gelindiğini gizli olarak tutularak heyecan yaratılmak isteniyor. Cumali karakteri de bunun yanında farklı olarak gözükerek durumları daha iyi kavramaya çalışacak.

Çukur da Neler Olacak?

Yamaç geri dönmesiyle birlikten Kulkan elindeki büyük kozu oynamaya başlayacak. Bu koz olarak da Efsunu kullanacak. Amca’nın mahallede kurduğu düzen nasıl olduğu da gözükecek. Yamacın bu tür keşiflerini bölümden bölüme değişiklik gösterecek. Koçavalıların evinde bütün her şey değişiklik gösteriyor. Yamaç’ın amcaya karşı davranışları nasıl olacak şimdiden bekleniyor. Finale doğru giden dizide her bölüm aksiyon ve heyecan seviyesi de artış göstereceği şimdiden belli oluyor. Dizinin hayranları şikayet etse de finali izleyicilerin hoşuna gideceği şimdiden belli oluyor.

Çukur Dizisi Oyuncuları

Çukur dizisinde oynayan oyuncular Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Damla Sönmez, Burak Dakak, Kubilay Aka, İrem Altuğ, Hare Sürel, Kadir Çermik, Boncuk Yılmaz, Genco Özak, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Ferit Kaya, Aytaç Usun, İlkay Akdağlı kalabalık kadrosuyla yerini alıyor. Senaryosunu Gökhan Horzum yaptığı dizi de her bir bölüm farklı olaylarla birlikte karşımız çıkıyor. Aksiyon olduğu çeşitli olaylara da değinerek hareket eden dizi Show TV’de Pazartesi günleri ekranlara çıkıyor. Pazartesi günü saat 20.00’de yeni bölüm Çukur bölümünü izleyebilirsiniz.