Çukur Dizisinden Celasun Diziye Veda Etti! Celasun Yerini Kim Alacak?

Çukur Dizisinden Celasun Diziye Veda Etti! Celasun Yerini Kim Alacak?

Çukur dizisinin son bölümünde önemli bir oyuncunun diziden gidişini izleyeceğiz. Son haftalarda Çukur'un final yapacak olması büyük yankı bulurken, peşi sıra gelen bu tarz haberler izleyicinin moralini bozuyor. Çukur'dan hangi oyuncu ayrıldı?

Çukur dizisinde büyük final yaklaşırken aynı zamanda oyuncuların da yavaş yavaş diziden ayrıldığı ortaya çıkıyor. Çukur dizisinin yeni bölümlerinde önemli bir ismin ayrılığıyla yüzleşeceğiz. Bu ismin kim olduğu merak ediliyor. Ayrıca Çukur dizisinin ne zaman final yapacağı da izleyici tarafından araştırılan konular arasında. Önümüzdeki günlerde daha da net bilgi sahibi olunacağı bilinirken, izleyiciler dizinin sona ermesini istemiyor. Peki Çukur dizisinden hangi oyuncu ayrılıyor?

Çukur Celasun Diziden Ayrılıyor

Çukur dizisinde Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka'nın diziden ayrılacağı ortaya çıktı. Başarılı oyuncunun beklenmedik şekilde gerçekleşen ayrılığı karşısında dizinin nasıl şekilleneceği merak konusu oldu. Pek çok kişi bu ayrılığın dizinin yavaş yavaş finale doğru gidecek olmasından ötürü meydana geldiğini belirtiyor. Ancak gerçek ise bambaşka. Oyuncunun ayrılığının perde arkasındaki neden izleyiciyi şaşırttı.

Kubilay Aka Çukur'dan Neden Ayrıldı?

Kubilay Aka'nın diziden ayrılık nedeni ise tamamen farklı. Oyuncunun yeni bir dizi projesinde yer alacak olmasından ötürü Çukur'dan ayrılacağı ifade edildi. Hangi dizide nasıl bir rol alacağı merak edilirken rol partneri dahi belli oldu.

Camtavanlar Dizisinde Oynayacak

Kubilay Aka'nın Camtavanlar isimli dizide oynayacağı kesinleşti. Dizide Cem karakterine hayat verecek ünlü oyuncunun partneri ise Bensu Soral olacak. Bensu Soral, Leyla karakterini canlandıracak. Bu iki karakterin birbiri ile büyük aşk yaşayacağı söyleniyor. Eğer beklentileri karşılar ise Camtavanlar dizisinin yakın zamanda önemli bir reyting derecesine ulaşması an meselesi. Böylelikle Kubilay Aka, kendisinin başrolünü paylaştığı bir dizide rol alacak. Kariyeri açısından önemli bir gelişme olacağı için oyuncunun hayranları dizinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Muhtemelen aşk konulu olduğu ve yaz aylarına yaklaştığımız için yazın yayınlanacak.