Çukur Dizisinden Celasun Ayrıldı! Celasun'un Ayrılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Çukur Dizisinden Celasun Ayrıldı! Celasun'un Ayrılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Bu sezon final yapacak olan Çukur dizisinde oyuncu ayrılıklarının ardı arkası kesilmiyor. Çukur dizisinden Celasun neden ayrıldı? Celasun'un yerini kim alacak? Çukur dizisi final mi yapacak? Celasun kimdir?

Sevilen dizinin artık yayın hayatının sona erecek olması dizide şaşırtan olayların yaşanmasına sebebiyet veriyor. Çukur dizisinden son olarak Kubilay Aka'nın ayrıldığı kesinleşti. Celasun karakterinin ayrılığı büyük ses getirdi. Ancak Celasun'un ayrılmasında farklı bir sebep daha var. Başarılı oyuncunun ayrılması senaryo ile ilgili değil.

Çukur Dizisi Celasun Neden Ayrıldı?

Çukur dizisinde Celasun'un ayrılma nedeni olarak yeni bir proje gösterildi. Camtavanlar dizisine başrol oynayacak olan Kubilay Aka'nın yakın zamanda çekimlere başlayacağı biliniyor. Etkili bir dizi olması beklenen Camtavanlar'da oyuncu kadrosu yavaş yavaş oturuyor. Hali hazırda oyuncu takviyeleri devam ederken dizinin gidişatı şimdiden umut verici.

Çukur Celasun Kimdir? (Kubilay Aka)

Çukur dizisinin asi karakteri olan Celasun, kestiği haraçlarla ve Yamaç ile olan kavgasıyla adından söz ettirmeyi başardı. Kubilay Aka'nın canlandırdığı Celasun karakteri yakın zaman önce vurulmuştu. Celasun diziden ölerek ayrılıyor. Çukur dizisinde uzun süredir oynamakta olan Kubilay Aka'nın yeni bir projede nedeniyle ayrılacağı kesinleşmişti. Bu nedenle Celasun karakterini de artık ekranlarda göremeyeceğiz. Çünkü kendisinden başkasının bu karakteri canlandırması mümkün değil. Her ne kadar diziden ayrılsa da final bölümüne az bir zaman kaldığı için izleyiciler dizinin sonlarına doğru ölen Celasun için çok fazla üzülmedi. Yine de dizinin asi ve umursamaz karakteri olduğu için ayrı sevilmekte. Sosyal medyada önemli bir hayran kitlesi olan Celasun'u canlandıran Kubilay Aka'yı yeni projesinde görmek için sabırsızlanan pek çok izleyici bulunuyor.

Çukur Dizisi Sonlara Doğru Geldi!

Çukur dizisinin yakın zamanda final yapacağı biliniyor. Ancak ne zaman yapacağı konusunda kesin bir tarih yoktu. Yine de geçen her haftanın Çukur'un final bölümüne yaklaştığını gösteriyor. Önümüzdeki haftalarda Çukur dizisinin final bölümünü seyredebiliriz. Mayıs ayının sonlarında dizinin finalinin yayınlanması bekleniyor. Normal zamanda Mayıs ayının ilk haftalarında final yapacaktı ancak dizi sürpriz bir şekilde final bölümünü erteledi. Şimdi ise şaşırtıcı sahnelerle dizinin final anına nasıl taşınacağını göreceğiz.