Çukur Dizisinde Yaşananlar Reytingleri Yükseltti! Çukur Neden Bu Kadar Çok İzlendi?

Çukur Dizisinde Yaşananlar Reytingleri Yükseltti! Çukur Neden Bu Kadar Çok İzlendi?

Çukur dizisini izleyenlerin etkilendiği yeni bölümde reyting oranları da oldukça yüksek çıktı. Reytinglerin artmasındaki sebep nedir? Çukur dizisinde öyle anlar yaşandı ki sosyal medyada bile gündem haline geldi. İşte Amca ve Karaca arasında yaşananlar...

Çukur dizisinde yaşanan olaylar dizinin reytinglerini bir anda yükseltti. Hiç beklenmedik şekilde artan dizi reytingleri, finale az bir zaman kala adeta sürpriz olarak karşımıza çıktı. İzleyiciler, Çukur'un yakın zamanda final yapacak olmasına karşın diziyi hala ilk günkü coşku ile izlemeye devam ediyor. Ayrıca dizideki ayrılık da büyük ses getirdi. Sosyal medyada çok fazla konuşulan Karaca ayrılığı sonrasında dizinin nasıl devam edeceği merak konusu oldu.

Karaca Öldü Reytingler Yükseldi!

Çukur'un bir süredir göremediği reyting sonuçları Karaca'nın ölümü ile mümkün hale geldi. Oldukça şaşırılan bu gerçek karşısında izleyicilerin Karaca karakterinin ayrılığına ilgi gösterdiği belirtiliyor. Karaca'nın Amca tarafından öldürülmesi de tepki çekmişti. Çukur dizisindeki dengeleri değiştirecek bu gelişme sonucunda dizinin yavaş yavaş finale doğru adım attığı görülüyor.

Ece Yaşar Gündem Oldu!

Ece Yaşar'ın diziden ayrılması çok konuşuldu. Karaca karakterinin yakın zamanda diziden ayrılacağı biliniyordu. Ancak bunun Amca tarafından boğularak öldürülmesi ile gerçekleşeceğini kimse tahmin edemezdi. Fragmanda da gösterilen bu sahnenin bölümünü pek çok izleyici anlık olarak izledi.

Celasun'dan Sonra Sıra Karaca'ya Geldi!

Celasun'un ölümünden sonra izleyiciler Karaca'nın da öleceğini biliyordu. Haberİnternette'nin duyurduğu bu haber gerçekleşti. Dizide bir süredir oynayan ünlü oyuncular Kubilay Aka ile Ece Yaşar, peş peşe diziden ayrıldı.

Çukur Dizisinde Yeni Ayrılık Olacak mı?

Çukur dizisindeki bu ayrılıktan sonra Amca'nın başka kime zarar vereceği merak ediliyor. Ayrıca Çukur'da Amca'ya tavır alacak ve onu öldürmeye çalışacak pek çok kişi de bulunmakta. Bakalım bu konuda herhangi bir hamle gelecek mi ve Amca'nın işini bitirecekler mi... Amca'ya rakip olacak kişilerin önümüzdeki bölümlerde onun varlığını tehdit edecek girişimlerde bulunacağı düşünülüyor. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanını izlemeden bunu söylemek biraz zor. Önümüzdeki hafta bomba gibi sahneler bizleri bekliyor olacak.