Çukur Dizisinde Yamaç Ortalığı Darmaduman Etti! Amca Sonunda Öldü!

Çukur Dizisinde Yamaç Ortalığı Darmaduman Etti! Amca Sonunda Öldü!

Çukur dizisine Amca'nın gelmesiyle ortalık baya karışmıştı. Yamaç ve ailesine Amca'dan sonunda kurtuldu. Yamaç, Amcayı nasıl öldürdü? Amca gerçekten öldü mü? Çukur final mi yaptı?

Çukur dizisinin başrolleri Necip Memilli, Damla Sönmez , Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli ve Perihan Savaş gibi başarılı olan bir çok isimlerin yer almış olduğu Çukur dizisi, ülkemizde çok büyük bir etki yaratan dizilerden birisiydi. Amca`nın ölümüyle seyircide çok rahatladı. Vartolu harekete geçti ve Amca`nın sonu gelmiş oldu.

Amca Köşeye Sıkıştı!

Amca`nın ne yapacağını bilmemesiyle köşeye sıkışmış oldu , Vartolu Amca`nın karşısına çıkmasıyla şok olan Amca kaçmaya çalışır ama Cumali, Yamaç ve Akın ağırlıklarını koymuştur ve harekete geçmeye başlamıştır. Kardeşi Vartoluyu  yalnız bırakmayan Cumali ve Yamaç,
Amca`nın bütün adamlarını öldürür. Amca arabasından büyük bir aceleyle çıkarak Yamaç`a silahı doğrultur.

Yamaç Amcayı Vuruyor!

Yamaç kendisine silahını doğrultan Amca`yı görür ve silahını eline alarak Amca`yı vurur.
Amca ormana koşarak kaçmaya çalışırken karşısına Vartolu çıkar. “Benim babam yoktu. Sende amcasın ya hani, baba yarısı. Ben sana sığındım ama sen beni kullandın. Şahram’a da aynısını yapmışsın. Onunda babası yokmuş kullanmışsın” sözlerini söyledi. Vartolu`nun karşısında Amca kaçarak kurtulmaya çalıştı.

Amca Kurtulmaya Çalışır!

Amca kaçıp kurtulmaya çalışırken bu sefer karşısına Cumali çıkar. Cumali Amca`ya; “Senin adını taşıyorum. Emmi anlatmıştı senin nasıl iyi bir insan olduğunu ama değilmişsin. Sen benim adımı karaladın. Kendi adını karaladın” sözlerini söyledi. Akın ise şunları dile getirdi; “İlk beni alacaktın ama beni unuttun sen” sözleriyle Karaca’nın hesabını sordu.

Amca Yamaç'a Yalvarır!

Yamaç ise şunları dile getirmiş oldu; “Herkesin bir çukuru vardır. Senin çukurunda bu” sözlerini söyleyerek çukura itti. Dengesini kaybeden Amca mezara düştü. Amca Yamaç`a yalvarırken Yamaç Amca`nın üstüne toprak atmaya başladı. Seyirciler Amca`nın canlı canlı gömülmesiyle alınan intikamdan memnun kaldı.