Çukur Dizisinde Tarihi Sona Gelindi! Ayşe ile Yamaç Ölüyor!

Çukur Dizisinde Tarihi Sona Gelindi! Ayşe ile Yamaç Ölüyor!

Çukur dizisi finale doğru giderken bir birinden ilgin olaylar peş peşe geliyor. Koçavalı kadınlar Amca tarafından rehin alınacak mı? Yama. ile Ayşe ölüyor? Çukur bu bölümle final mi yapıyor?

Uzun bir sezon yayınlarını sürdüren Çukur dizisi , verilen ilgiden hiç bir şey kaybetmemiş üstüne daha çok ilgi odağı olmuştur. Bugün akşam vakti final bölümüyle seyircilerine veda edecek olan Çukur dizisi, 131. bölümü olarak final yapmak için hazırlanmakta. Final bölümü ile seyircileri merak içerisinde bırakmayı başaran Çukur dizisi final bölümünde ne olacağı ise gündemlerden düşmüyor.

Çukur dizisi final bölümünde Yamaç ile Amca aralarında büyük bir hayatta kalma mücadelesi yaşanması bekleniyor bu da soruyu çok daha önemli bir  hale getiriyor.

Çukurun Final Bölümünde Seyircileri Neler Bekliyor?

Çukur dizisinin Türkiye Genelinde oldukça ilgiyle final bölümü beklenirken , final bölümünde Yamaç ile Amca arasında hayatta kalma mücadelesi verilecek. Unutulmayacak bir sahneyle seyircilerinden ve ekranlardan ayrılacak. Çukur Dizisine geçmişten Nehir`in gelmesiyle damgasını vuracak. Efsun`u oğlu Yamaç ile konuşturup tanıştırmak isteyen Nehir niye dönmüş olduğunu bu akşam son bölümünde seyircilerle cevap bulacak.

Çukur finale doğru giderken son bir kavgaya daha girecek bu kavga yamaç ve Şahram arasında olacak. Bu kavganın adını Yamaç "last dance" olarak adlandırıyor. Bu kavgadan Yamaç`ın sağ çıkıp çıkmayacağı belli değil. Bakalım son bölümde neler olacak bütün dikkatleri üzerine çekti.


Çukur Dizisine Kimler Veda Edecek?

Çukur dizisinde ilginç gelişmeler yaşanıyor mahalle bir kez daha Amca`nın eline geçti. Birbirinden ilginç aksiyon sahneleri yer aldı Amca`yı alt etmenin yollarını arıyorlar. 

Öte yandan Amca`nın adamları Vartolu`yu yaraladı. Koçavalı kardeşler güç kaybı yaşadı Amca Koçavalılar`ın yerini bulmak için harekete geçti Koçavalı kadınların bulunduğu eve adamlarını gönderdi. Koçavalı kadınlar amcanın adamlarından kaçarak Efsun`un babannesinin evine sığındı.

Ayşe ile Yamaç Ölüyor mu?

Yamaç ve Vartolu kadınların yakalandığını düşünerek Amca`ya teslim oldu. Öte yandan Ayşe Amca`yı öldürmek için eve girdi. Daha sonra yayınlanan fragmanda Ayşe ve Yamaç`ın resimlerinin olduğu tabutun yer alması herkesi şaşkına uğrattı. Peki Ayşe ile Yamaç öldü mü?