Çukur Dizisinde Oyuncu Kalmadı! Finale Doğru Herkesi Öldürüyor!

Çukur Dizisinde Oyuncu Kalmadı! Finale Doğru Herkesi Öldürüyor!

Çukur dizisi son zamanlarda finale doğru giderken oyuncuları tek tek öldürüyor. Diziden ayrılıklar peş peşe gelmeye başladı. Çukur ne zaman final yapacak? Çukur dizisinden bu hafta kim ayrılacak?

Çukur dizisinde neredeyse her hafta biri hayatını kaybediyor. Dizide yaşanan gelişmelere bakacak olursak finale doğru emin adımlarla ilerlediğini söyleyebiliriz. Önce Celasun ardından Karaca ve yeni bölümde birinin daha öldürüldüğü görülüyor. Amca'nın yapmış olduğu katliamlara bir yenisi daha mı eklenecek?

Çukur Finale Doğru Herkesi Öldürüyor!

Çukur dizisinde yaşanan gelişmeler gerçekten dikkatleri üzerine çekiyor. İzleyiciler final bölümü yaklaştıkça her hafta birinin daha öldüğünü görüyor. Ancak bu sefer bambaşka biri diziye veda edecek. Dizide hiç tahmin etmeyeceğiniz bir ölüm gerçekleşmesi muhtemel. Peki Çukur'a veda edecek isim kim?

Kulkan Erdenet Ölüyor!

Kulkan Erdenet karakterini canlandıran Genco Özak, diziye veda ediyor. Başarılı oyuncunun diziden ayrılması çok önemli bir sahne ile ortaya çıkacak. Çukur dizisinin bu denli heyecanlı sahnelerle izleyiciyi etkilediği bilinen bir gerçek. Ancak onu öldüren isim tahmin edebileceğiniz birisi değil. Sanılanın aksine Yamaç öldürmeyecek.

Efsun Erdenetlilere Acımıyor!

Efsun'un Kulkan'ı öldüreceği kesinleşti. Dizinin fragmanını izlerseniz Kulkan'ın ölümüne neden olan kişi Efsun. Başarılı karaktere hayat veren isim ise Damla Sönmez. Son zamanlarda başına gelen kötü şeylerin sorumlusu olarak gördüğü Kulkan Erdenet'in gözünün yaşına bakmayacak. Böylelikle dizide tam anlamıyla bir savaş döngüsü ortaya çıktı. Finale kadar ki süreçte pek çok kişinin hayatını kaybedeceği vurgulanıyor. Henüz final yapmasına bir süre daha var ancak Çukur dizisi oldukça hızlı hareket etmekte.

Çukur Dizisi Finali Ne Zaman?

Çukur dizisinin ne zaman final yapacağı da merak edilenler arasında. Sevilen dizi için birkaç bölüm kaldığını söyleyebiliriz. Ancak en az 1 ay daha ekranlarda olacak. Daha sonra final bölümü ile ekranlara gelecek ve yayın hayatını sonlandıracak. Dizinin, oldukça duygusal bir sahne ile izleyicilerine veda etmeyi planladığı gelen bilgiler arasında. Yine de şu an için gerekli bilgilere sahip değiliz. Şu konuda herkes hemfikir: Dizinin finalinde Yamaç büyük bir hamle yapacak! Ya ölecek ya da öldürecek ancak Yamaç'ı kesinlikle göreceğiz.