Çukur Dizisinde Neler Olacak Yamaç Kendine Gelemiyor!

Çukur Dizisinde Neler Olacak Yamaç Kendine Gelemiyor!

Çukur dizisinde değişik olaylar oluyor Yamaç kendine gelmeye çalışıyor her şeyi geri döndürecek mi detaylar haberimizde paylaşıldı

Çukur yeni bölümünde Yamaç kendine gelmeye çalışıyor. Mahalle gelmesiyle birlikte herkesin değiştiğini görmesiyle birlikte şaşkınlığı gözükmüştü. Kendine gelmeye çalışan bir yandan da olayları anlamaya çalışıyor. Bir anda düşüş yaşayan Çukur da her şeyin değişmesi sonucunda farklı olaylar da meydana geliyor.  Bu olaylar sonucunda Çukur serüveni değişiklik göstermeye gidiyor. Çukur sezonu tamamlayarak finali de tamamlayacak. Bu durum için son bölümlerinde iz bırakıcı şekilde bitirmek istiyor.

Çukurda Neler Bekliyor

Çukur dizisin izleyicileri neler bekliyor? Yamacın Çukura dönmesiyle birlikte değişiklik başlıyor. Bu durum karşısında tekrardan kendini toparlanması bekleniyor. Eski Yamacı bekleyen izleyiciler oldukça fazla bu şekilde olması izleyiciler tarafından memnuniyet olarak karşılanmadı. Bununla ilgili sosyal medya üzerinden oldukça eleştiriler gelmişti. Eleştiriler olarak eski yayın kalitesi olmadığını savunan oldukça çok fazla bulunuyor. Ancak belli bir kesim senaryoyu baya sevdiğini gösterildiği oluyor. Bu şekilde çöküşden zirveye doğru gitme olayı herkesin hoşuna gidemiyorlar. Ancak bu dönüşün oldukça iyi bir şekilde olacağı için iz bırakacak sistemde bitmesi bekleniyor.

Yamaç Çukur’u tekrardan kazanarak birlik olarak hareket edecek gözüküyor. Başrollerle beraber hareket ederek inşa etmek oldukça zorlu ve aksiyonlu geçeceği şimdiden belli oluyor. Bu durum karşısında nelerden fayda sağlanılacak merak konusu oldu. İzleyiciler her hafta yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkarak bölümlerden sonra yorumların hedefi de oluyor. Bu tür durumları sosyal medya hesaplarından fragman yorumlarında görebiliyoruz.

Çukur’un final sezonu yaşadığı bu yılda bitiş zamanı İlkbahar’ın sonuna doğru olması bekleniyor .Duruma göre bu değişebilir. Ancak bu sene içerisinde bitirilmesi kesin olarak bakılıyor. Dizinin uzun yıllar boyunca devam etmesi ve olaylar döngüsünde tekrarlılık olmaya başladı. Bu yüzden sezon başında edinilen transferler oldukça etkilemişti. Özellikle Barış Arduç birkaç bölümün yerinde olması başrol çarpışması olarak görüldü. Hatta dizide yer edindiği karakterde bir anda öldürülmesi ve anlamsız şekilde diziden çıkarılması izleyiciler tarafından tepki olarak gösterilmişti. Bu sezon da senaristlerin yoğun eleştirisine maruz kalınıyor. Bu duruma karşılık finali nasıl yapacaklar merakla beklenen durum haline geldi. Çukur ilgili gelişmeleri ilerde göreceğiz.