Çukur Dizisi Senaristinden Final Açıklaması!

Çukur Dizisi Senaristinden Final Açıklaması!

Show Tv'nin fenomen dizisinde ayrılıklar devam ediyor. Ayrılıklardan ziyade konu oyuncularda dahil oluyor. Ayrılıklar oldukça dizi final yapacak söylentileri çıkmaya başladı. Çukur dizisi final mi yapacak?

2017 tarihinden itibaren olumlu ve aktif bir yönde ilerleyen dizi Çukur hakkında söylentiler yayınlanmaya başlandı. Özellikle son günlerde artan görüşler yüzünden Çukur bitecek mi? Çukur bitiyor mu? 

Çukur Dizisi Son Durumu!

Dördüncü sezonuna girerek güzel başarılar elde eden dizi yayınlanan bilgilere göre zaman aşamasına uğrayacak. İki sene kadar olacak bu müddet sürekli olarak da devam edebilir deniyor. Birsen Altuntaş ve diğer oyuncuların yaptıkları canlı yayınlarda 125. Bölümde finale doğru gidilebileceğini söylemişlerdi. Bugün yayınlanan haberlere göre ise dizinin mayıs ayında finale gideceği söylendi. Kulislerde bir anda patlayan bu gelişme Ramazan Bayramı öncesi de bitebilir. Dört yıllık macera ve aksiyonla dolu dizi bitiyor.

Çukur 4. Sezon 28. Bölüm 2. Fragman

Dizisi Senaristinden Final Açıklaması!

Çukur Dizisi Senaristinden tamamen final yapacak diye bir açıklama gelmedi. Çukur'un 5. sezonu da çekilebilir 4. sezonda tamamen final de  yapabilir.

Çukur Dizisi Ne Zaman Yayınlanıyor?

Özellikle kemik kitlesi ile birlikte devam eden dizi her pazartesi akşamı saat 20:00’de yayınlanıyor. 4. Sezon 23. Bölüm ise bu akşam Show TV’de!

Çukur Dizisi Oyuncuları ve Yönetim Ekibi Kimler?

Yönetmen: Sinan Öztürk Senaryo: Gökhan Horzum, Damla Serim Yapımcı: Kerem Çatay İdari Yapımcı: Yamaç Okur Müzik: Toygar Işıklı 2. Yönetmen: Barbaros Bilgin Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutluay Sanat Yönetmeni: Oya Köseoğlu

Bu Hafta ki Konuk Oyuncu: Genco Özak