Çukur Dizisi Dünya Gündemine Oturdu! Çukur Dizisi Kaç Ülkede Yayınlanıyor?

Çukur Dizisi Dünya Gündemine Oturdu! Çukur Dizisi Kaç Ülkede Yayınlanıyor?

Çukur dizisi herkes tarafından sevilen ve merakla izlenilen bir dizi haline geldi. Son katıldıkları fuarda o kadar çok ilgi aldı ki tüm dikkatleri üzerine çekti. Çukur dizisi hangi ülkelerde yayınlanıyor? Çukur dizisi kaç ülkede yayınlanıyor?

Çukur dizisi final bölümüne yaklaşırken ekranlara ve seyircisine üzücü bir veda etmeye hazırlanırken , magazin gündemlerinde ön planda kalmaya devam ediyor. Dizinin sona yaklaşmasıyla diziye olan ilgi artarken, yeni gelişmelerle ve sorularla seyircileri merak içerisinde bırakmayı başarıyor.

Çukur dizisinin hangi ülkelerde yayınlandığı konusunda merak içerisinde olan seyirciler bu konu üzerine ilgili araştırmalar yapıyor. Diğer yandan dünya genelinde Türk film ve dizilerine verilen ilgi herkes tarafından bilinmekte.

Çukur dizisi de farkı olan diğer Türk dizileri dünya genelinde ve başka ülkerlerde yayınlanmaya devam etmekte. Fakat Çukur dizisinin özelliklerinden birisi de onu başka Türk dizilerinden ayrı yapması. Çukur dizisi tek bir bölgede değil farklı bölgelerde de ilgiyi elden bırakmıyor sık sık takip ediliyor. Çukur dizisinin son TV fuarında satılmış olan ülke sayısı görenleri şoke ediyor.

Çukur Dizisi Kaç Ülkede Yayınlanmakta?

Bütün detayları merak eden seyirciler Çukur dizisinin kaç ülkede yayınlanma sayısının merakı uzun zamandan dır gündemleri meşgul etmeye devam ediyor. Çukur`un Mipcom Tv Fuarı Cannes da düzenlenmekte fuar da çokça ilgi gören Çukur dizisi , elbette Türk dizileri aralarında en çok satılanlar arasında yer almakta. Satılmış olan ülke sayıları görenleri şoke etmeyi başarıyor. Çukurun şu anda 20 ülke üzerinde yayınlanmaya devam etmekte.

Çukur dizisinin satılmış olan ülke sayısından çok hangi ülkelerde yayınlanmakta sorusu da seyirciler in kafasında soru işareti bırakırken gündemlerde de yer alıyor.

Çukur Dizisi`nin Yer Aldığı Ülkeler , Hangi Ülkelerde Yayınlanıyor?

Dünya genelinde Türk dizilerine gösterilen sık ve yoğun ilgi günden güne artıyor. O dizilerin arasında yer alan Çukur dizisi ise son olan Tv fuarıyla beraber 20`den fazla ülkeye satılmış bulunmakta. Çukur dizisinin satıldığı ülkelere ise Çukur dizisini diğer Türk dizilerinden ayırıyor. Sebebi ise Çukur dizisinin yalnız Orta Doğu` da değil , Avrupa` da da yoğun bir ilgi gösteriliyor olması. Türk dizilerini ise özellikle almak istemeyen Almanya`da bile yayınlanan, Çukur dizisi sektörün zirvesine oturuyor.

İtalya, Kolombiya, Katar , Almanya , İran , Suudi Arabistan, Mısır ve Azerbaycan Çukur dizisinin yayınlanmaya devam etmekte olan ülkelerden birkaç tanesi olarak bilinmekte.