Çöp Adam Dizisindeki Sahne İzleyicilerin Aklını Başından Aldı!

Çöp Adam Dizisindeki Sahne İzleyicilerin Aklını Başından Aldı!

Çöp Adam Dizisinde pek çok şaşırtıcı gelişmeler yaşanıyor! Show TV'de yayımlanan Çöp Adam dizisinde bu hafta ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor? Çöp Adam dizisinde ne tür gelişmeler oluyor?

Star TV'nin en çok sevilmekte olan dizilerinden biri olmasının yanında farklı bir senaryo ortaya koymuş olduğu için de Çöp Adam dizisi pek çok izleyiciyi merak içerisinde bırakıyor. Çöp adam dizisi severler sosyal medyada yapmış oldukları yorumlarda bazı sahneleri eleştirirken, olayların neden böyle gelişmiş olduğunu da merak ettikleri için sonraki bölümleri de heyecan içerisinde beklediklerini belirten yorumlar peş peşe geldi.

Çöp Adam dizisinde Tamer ve Peri karakterleri gizemli hikayelerle üçüncü yeni bölüm öncesinde kafalarda pek çok soru işareti bıraktı. Dizinin senaristleri de izleyicilerine sorular sorduran şahaneler ile hikayenin akıllarda da etmesi için çok çaba sarf ediyor.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından diziye dönüştürülmüş Çöp Adam, gerçek bir yaşam hikayesinden anlattığı için kimin hayatı olduğu pek çok kişinin merak konusu oldu. Bilgisayar dünyasında epey ünlü ismin hayatının bu dizide anlatıldığına yönelik pek çok iddialar bulunmakta.

Çöp Adam dizisinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu ikilisinin beğenisi dizi severler tarafından pek çok ilgi çekiyor. 3. Yeni bölümü şimdiden çok büyük bir sabırla bekleniyor.

3. Bölüm fragmanını izlemiş olan bir seyirci şu sözleri dile getirdi; Sen deli misin adam, naftalinlenmiş gelinlik mi bu kız da onu sandığa koyuyorsun. Bir yandan kızıyorum bir yandan da merak ediyorum, acaba ne olacak diye.”

Bu tür yorumlar sosyal medyada birden daha fazla ve Çöp Adam dizisi de gücünü bu merak unsurundan almakta. Üçüncü bölümde gelinlik giymiş olan Peri'yi, Tamer'in neden sandığa kilitlediği konusunun detayı da şimdiden seyircilerin aklını kurcalamakta.