Çöp Adam Dizisi İlk Bölümde Herkesi Ekranlara Kilitledi! İzleyicileri Diziyi Sevdi!

Çöp Adam Dizisi İlk Bölümde Herkesi Ekranlara Kilitledi! İzleyicileri Diziyi Sevdi!

Star TV'de ekrana gelen Çöp Adam dizisinde bizleri nelerin beklediği hakkında bazı bilgilere yer vereceğiz. Öyle ki sevilen yapımdaki güncel gelişmeler tek tek ortaya çıktı. Bİrinci bölüm itibarıyla farkını ortaya koydu ve reytinglerde yükseldi. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun başroldeki performansı sevildi.

Star TV dizisi Çöp Adam'daki güncel gelişmeler tek tek ortaya çıkıyor. Öyle ki bizleri hangi detayların beklediğiyle ilgili sizlere bilgi vereceğiz. Son zamanlara damgasını vuran dizide neler yaşanacak? Güncel gelişmeler başta olmak üzere bilinmeyenler de yanıt bulacak. Çöp Adam dizisi, yine farkını ortaya koyacak gibi gözüküyor. Dizinin ilk bölümüyle reytinglerde yükseldiği anlaşıldı. Sosyal medyada ise liderliğini ilan etti.

Çöp Adam 1. Bölümde Ne Oldu?

Çok küçük yaşta hayatla mücadele etmeye başlayan Tamer’i giriştiği ekmek kavgasından çok aile sorunları yormuş, Tamer bütün bu zor şartları oyun haline getirerek, içindeki çocuğu korumayı başarmıştır.

Anne ve babası tarafından yetiştirme yurduna bırakılmış, kız kardeşi Meryem’le birlikte orada büyümüşlerdir. Tamer şimdi evli ve bir çocuk babasıdır.Tasarladığı bilgisayar oyunu büyük sükse uyandırınca Amerikalı dev bir şirket Tamer’in şirketine ortak olur.

Bir anda büyük servet sahibi olan Tamer, ilk iş olarak ailesini yeniden bir çatı altında toplamak üzere boğazda bir yalı alır. Yalıya yerleşen annesi Aysel ve babası Bülent’in keyiflerine diyecek yoktur ama geçen acı günlerin telafisi Tamer için çok zor olacaktır.