Çok Güzel Hareketler Bunlar Kadrosu Dağıldı! Çok Güzel Hareketler Bunlar'da 2 Oyuncu Birden Ayrıldı

Çok Güzel Hareketler Bunlar Kadrosu Dağıldı! Çok Güzel Hareketler Bunlar'da 2 Oyuncu Birden Ayrıldı

ÇGHB 2 olarak bilinen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de oyuncu ayrılığı yaşanıyor. İki ismin ayrılması programda şok bir etki yaratabilir. Kanal D'de ekrana gelen programda hangi oyuncular ayrıldı? Yılmaz Erdoğan bu habere çok üzülecek. İşte yeni bölümüyle beraber gözümüze çarpması beklenen o ayrılık detayı...

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programında yeni sezonun başlamasıyla beraber pek çok ismin ayrıldığı görüldü. Ancak bu gelişmelerin yanı sıra bir hafta kadar öncesinden itibaren iki oyuncu hakkında gelişmeler yaşandı. Ayrılık haberlerinin gelmesi sonrasında gözler Yılmaz Erdoğan'a çevrildi. Kimlerin ayrıldığı merak ediliyor. Ancak bu ayrılık programdan değil aksine ilişkileri biten iki ismi kapsamakta. Hilmi Deler ve Fatma Tezcan'dan üzücü haber geldi. Kanal D'nin sevilen programı aracılığıyla tanışıp sevgili olmuşlardı.

İlişkileri Neden Bitti?

İkilinin neden ayrıldığı ve ilişkilerinin sona erdiği merak ediliyor. Her şey güzel giderken ilişkilerinin nasıl bittiği merak ediliyor. Özellikle de Fatma Tezcan ile Hilmi Deler'in güzel bir şekilde aşklarını yaşadığı bilinmekteydi. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları fotoğraf paylaşımları da bunu gösteriyordu. Ancak gelinen son noktada oyuncular hakkında dikkat çeken gelişmeler yaşandı. İlişkilerinin bittiğini açıkladılar.

Sebebi İhanet Değil

Ayrılıklarının nedeni ihanet değilmiş. Oyuncuların yakın çevrelerine aktardıkları bilgiye göre durum bu şekilde. Ancak tam anlamıyla ne için ayrıldıklarını kendileri de açıklamadı. Bir yandan da sosyal medya hesapları üzerinden takipten çıkmaları dikkat çekti.