Çocuklar Duymasın Dizisinin Sevilen Oyuncusu O Diziye Geçtiğini Resmen Duyurdu!

Çocuklar Duymasın Dizisinin Sevilen Oyuncusu O Diziye Geçtiğini Resmen Duyurdu!

Çocuklar Duymasın dizisindeki performansı ile adından söz ettiren ünlü oyuncu, artık yeni dizisinde boy gösterecek. Bir süredir herhangi bir yapımda oynamamaktaydı. Bu gelişmenin ardından merak edilenler yanıt bulacak. Oyuncu hangi diziye katıldı? Detaylarıyla birlikte haberimizde göz atabilirsiniz.

Çocuklar Duymasın oyuncusu ile ilgili paylaşılan bilgi şaşırttı. Pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip etmek istiyordu. İşte ünlü oyuncunun katıldığı dizi ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. Oyuncu artık hangi yapımda ekrana gelecek? Canlandıracağı karakter ile adından söz ettirecek. Hangi oyuncu yeni dizisiyle fırtına gibi esecek?

Volkan Severcan'dan Yeni Dizi!

Zero Tuna karakteri ile izleyicilerin dikkatini çeken Volkan Severcan, uzun süre Çocuklar Duymasın'da oynamıştı. Canlandırdığı karakter ile adından söz ettirdiği görüldü. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizi sona erdikten sonra oyuncuyu ekranlara görememiştik. Şimdi ise yeni projenin müjdesi verildi.

Mükemmel Eşleşme Başlıyor!

Volkan Severcan'ın Mükemmel Eşleşme dizisinde oynayacağı ortaya çıktı. Bu gelişmenin hemen ardından neler yaşanacağı merak edildi. Dizide canlandıracağı karakter hakkında çeşitli ifadelere yer veriliyor. Onun haricinde ünlü ismin şok etkisi yaratacak performansı da konuşulacak.