Cezailer Dizisi Oyuncuları ve Konusu!

Cezailer Dizisi Oyuncuları ve Konusu!

Cezailer dizisiyle ilgili ortaya çıkan gelişmeler dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide kimler oynayacak? Üstelik yayınlanacağı platformla birlikte dizinin konusu da ortaya çıktı. İşte Cezailer dizisi hakkında bilgiler ve Rıza Kocaoğlu'nun da oynadığı diziyle ilgili güncel gelişmeler...

Cezailer dizisiyle ilgili güncel bilgiler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Öyle ki merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. Sevilen yapım hakkında başka neler biliyoruz? Konusuyla dikkatleri üzerine çektiği için izleyicilerin takibine alınan yapımın nerede ve hangi oyuncularla yayınlanacağını duyuracağız.

GAIN'de Yayınlanacak!

GAIN dijital içerik platformunda yayınlanacak dizi ile ilgili büyük bekleyiş sürmekte. Konusu ise oldukça heyecanlı. Dolayısıyla tam olarak izleyicilerin aradığı yapımı bulduk diyebiliriz. Cezailer dizisiyle ilgili merak edilenler yazımızda yanıt bulacak.

Dizide Kimler Oynayacak?

Birbirinden önemli isimlerin Cezialer dizisinde oynayacağı belirtildi. Gelinen noktada bizleri başka neler beklemekte? Aşağıdaki listeden oyuncuları ve karakterleri görebilirsiniz:

Yiğit Özşener - Psikiyatr Mert Güngel.

Rıza Kocaoğlu - Klinik Şefi Menderes.

Esra Bezen Bilgin - Psikiyatr Gamze.

Hayal Köseoğlu - Hemşire Simge.

Ushan Çakır - Nazif.

Hakan Karsak - Can.

Onur Ünsal - Sarp.

Şerif Erol - Fuat.