Cansu Dere'den Sadakatsiz Dizisi Hakkında Açıklama Geldi!

Cansu Dere'den Sadakatsiz Dizisi Hakkında Açıklama Geldi!

Sadakatsiz dizisinde beklenmeyen karar alındı. Cansu Dere hakkında sosyal medya üzerinde yeni iddia atıldı. Asya karakteriyle ilgili ne yönde hareket edileceği merak edilen konulardan biriydi. Diziden yeni gelen kararla birlikte 26 Ocak yayınlanması gerekirken alınan kararla gelmeyeceği duyuruldu. Sadakatsiz dizisi neden yayınlanmayacak? Dizinin son haberleri hakkında bilgiler paylaşımı sağlandı.

Sadakatsiz dizisi Çarşamba günleri yayınlanarak haftanın en beklenen dizileri arasında yer alıyor. Sadakatsiz dizisi başladığı günden itibaren rekor seviyede şikayetlerde neden olmuştu. Ancak buna rağmen dizi reyting rekorları da kırmaya devam ediyor.

Sadakatsiz Dizisinde başrollerinde Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Berkay Ateş gibi tecrübeli isimler yer alıyor.

Sadakatsiz Dizisinde Son Gelişmeler

Sadakatsiz dizisinde dengeler değişerek farklı bir hal alıyor. Son dönem de rolünü daha da üstlenen Cansu Dere, seyircilerin ilgisini daha da çekiyor. Yayınlanan iddialı haberlere göre Cansu Dere diziden ayrılacağı konuşuluyor. Bununla ilgili olarak Türkiye pazarına giriş yapmak isteyen Disney Plus’dan teklif aldığı söylendi.

Disney Plus yeni projesi olarak Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi için yer alacaktı. Dizide yer alacak kadın oyunculardan biri olarak nasıl değerlendirme yapacak. Bu hafta yayınlanmayacak dizi 2 Şubat 2021 tarihinde yayınlanması bekleniyor. Diğer yandan dijital içerik dizisini kabul etmesiyle programı yoğun olacak Cansu Dere’nin nasıl bir yol izleyeceği merak edilen konular arasında yer alıyor. Hayranları tarafından da diziden ayrılacak mı konusu da merak edilen durumlar arasında yer alıyor.