Cansu Dere'den Müge Anlı Kararı! Cansu Dere Dizi Çekimlerine Gitmedi

Cansu Dere'den Müge Anlı Kararı! Cansu Dere Dizi Çekimlerine Gitmedi

Sadakatsiz dizisinin Asya'sı Cansu Dere, Müge Anlı'da Müslüme'nin ölümüne tepki gösterdi. Müslüme'nin katilini öğrenmek için DNA sonucuna bakıldı ve dedesinin DNA'sı çıktı. Üstelik bu gelişmeden sonra dedesi hakkında soruşturma başlatıldı. Peki Cansu Dere ATV'deki bu olayla ilgili neler söyledi?

Sadakatsiz dizisinde Asya karakterini canlandıran Cansu Dere, son zamanlarda Müge Anlı programında yaşanan olaylarla ilgileniyor. 3 yaşındaki Müslüme'nin hayatını kaybetmesine ilişkin bulunan DNA'nın dedesine ait olduğu öğrenildi. Bunu duyan pek çok kişi dedeye tepkisini gösterdi. Torununu ölümüne neden olduğu iddia edildiği için kimse şaşkınlığını gizleyemedi. Tepki gösterenler arasında yalnızca izleyiciler değil aynı zamanda ünlü isimler de vardı.

Cansu Dere İsyan Etti!

Ünlü oyuncu Cansu Dere'nin de Hasan Yağal'ın cinayetin baş şüphelisi olmasından ötürü isyan ettiği öğrenildi. Kahrolan ünlü ismin söyleyecek söz dahi bulamadığı görüldü. Müslüme'nin hayatını kaybetmesine neden olan kişinin dedesi olduğu belirtiliyor. Katilin Hasan Yağal'ın olduğuna yönelik iddialarla birlikte karar verildi.

Hasan Yağal Tutuklandı

Torununu öldürdüğü iddiası ile yargılanan Hasan Yağal'ın tutuklandığı öğrenildi. Kendisinin yargılanmasına tutuklu olarak devam edilecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan bu gelişme ile birlikte pek çok kişinin merak ettiği şey bu oldu. Yargılanma işlemlerinin tamamlanması ve bir an önce cezalandırılması bekleniyor. ATV programındaki gelişmeler seyircileri fazlasıyla etkilemişe benziyor.