Cansu Dere, Sadakatsiz Sezon Finali Tarihi Belli Oldu! Dizinin Son Bölümü Ne Zaman?

Cansu Dere, Sadakatsiz Sezon Finali Tarihi Belli Oldu! Dizinin Son Bölümü Ne Zaman?

Cansu Dere'nin başrolde oynadığı Sadakatsiz dizisinde sezon finaliyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Buna göre dizinin ne zaman sezon finali yapacağı kesinleşti. Kanal D dizisi son bölümü ile ekranlara gelecek ve ikinci sezondan önce tatile gidilecek.

Sadakatsiz dizisinde yavaş yavaş büyük araya yaklaşılıyor. Sevilen dizinin ikinci sezon çekimleri için ara vermesi gerekecek .Sezon finalini ne zaman yapacağı bilinmeyen diziyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Dizinin başrol oyuncusu Cansu Dere'ye göre Sadakatsiz dizisinin sezon finali tarihi ortaya çıkmakta. Peki Kanal D'nin sevilen dizisi ne zaman final yapacak?

Sadakatsiz Sezon Finali Ne Zaman?

Sadakatsiz dizisinin sezon finali için 2 Haziran tarihi verildi. Ancak kesinlik olmamakla beraber Cansu Dere'nin ifadelerine dayanarak bu haberi veriyoruz. Elbette aradan geçecek birkaç haftanın sonunda daha detaylı bilgi sahibi olabiliriz. Ekrana geldiği günden bu yana izleyicinin dikkatini çekmeyi başarmış Sadakatsiz dizisinde set hayatı oldukça yorucu geçiyor. Oyuncular, maske ve mesafe eşliğinde bir yandan iş bir yandan sağlıklarını düşünerek hareket ediyor.

Burak Sergen'in Sağlık Durumu Nasıl?

Solunum sıkıntısı nedeniyle entübe edilen Burak Sergen, tedavi sürecinin ardından entübeden çıkarılmıştı. Ünlü oyuncunun en kısa sürede iyileşerek ekranlara geri dönmesi gerekiyor. Sevilen ismin sergilediği performans çok beğenilmişti. Hiç beklenmedik şekilde virüse yakalandı ve sonrasında hastanede tedavi görmeye başladı. Solunum yolları ile ilgili yaşadığı sıkıntıdan ötürü bir dönem entübe edildiği biliniyor. 

Sadakatsiz Rakiplerini Geçiyor!

Sadakatsiz'in reyting performansı sonucu rakipleri ardında kalıyor. Çarşamba günü reyting sonuçlarına bakıldığında başarılı dizinin farkı ortaya çıkıyor. Sadakatsiz dizisi, heyecanlı ön gösterimi ile daha dün gibi yayın hayatına başlamıştı. Pek çok kişi dizinin bu kadar kaliteli çekim yapmasına şaşırıyordu. Ardından zaman içerisinde Çarşamba günlerinin vazgeçilmezi haline geldi. Melis Sezen, Cansu Dere, Caner Cindoruk gibi oyuncuların kaliteli performansı sonrasında muazzam bir yapım haline geldi. 

Eğer beklentileri karşılamaya devam ederse 2. sezon çekimlerinin yanı sıra birkaç sezon daha ekranda yayın hayatına devam edebilir. Elbette senaryoya bağlı kalmak şartı ile birden fazla sezon çekilebilir. Yoksa senaryo bitmesine karşın hala devam ettirilmek istenirse dizideki reyting kaybı ve kötü son kaçınılmaz olacaktır.