Caner Cindoruk Sadakatsiz Dizisinden Ayrılıyor mu? Ünlü Oyuncu Yeni Projesini Açıkladı

Caner Cindoruk Sadakatsiz Dizisinden Ayrılıyor mu? Ünlü Oyuncu Yeni Projesini Açıkladı

Ekranların en çok sevilen oyuncusu Caner Cindoruk, yeteneği ve yaptığı projeler ile ön plana çıkmayı başardı. Yetenekli oyuncu Sadakatsiz dizisinde sergilediği oyunculuğu ile birçok kişinin gönlünde taht kurmayı da başardı. İşte haberin tüm detayları...

Son dönemde yer aldığı projelerde değer katan isimlerden birisi de Ünlü oyuncu Caner Cindoruk. Güçlü performans sergilediği Kadın dizisinden sonra, geride bıraktığımız sezon Sadakatsiz dizisine başlayan oyuncu, yapmış olduğu etkileyici performansı ile hayranlarını sevindirdi.

Cansu Dere ile Caner Cindoruk çok iyi bir dizi çifti olan ikili, ilk sezonun bitmesinin ardından dinlenmeye çekildi.

İnternet haberlerinde başlıklar çok önemli bir yere sahiptir. Onedio, Caner Cindoruk’un da içinde olduğu bir haberi başlığı ile dikkat çekici şekilde atmak için kelime oyunları yaptı. Ünlü oyuncu bu duruma kayıtsız kalmadı. Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi. Haberin başlığı da şöyleydi: “Sektörü Ele Geçirmişler! Zorluklar İçinde Büyüyen Caner Cindoruk’un Neredeyse Tüm Ailesi Oyuncu.

Caner Cindoruk öne çıkartılarak atılmış olan bu başlık, merak uyandırmak ve daha çok kişinin tıklamasını sağlamak amacıyla atılmış bir başlık gibi görünüyor. Ancak ünlü oyuncunun verilen bu başlığa “Sektörü ele geçirmişler”, şu yanıtı ile dikkat çekti:

“Evet, oyuncuyuz ailece ama sektörü ele geçirmedik.”

Babası Zafer Doruk’un işportacılık, işçilik ve esnaflık gibi işler yaptığı, iki kez de Orhan Kemal Öykü Ödülünü kazandığı gösteren haberde, ünlü oyuncunun eski röportajlarından mesajlar da verildi.

Caner Cindoruk okul yıllarında çalışarak eve para getirdi ve iş yaşamına böyle atıldı.

Amcası ile birlikte çalışan Caner Cindoruk 17 yaşındayken profesyonel oyuncu oldu. Ve bu sayede hayatını değiştirmeyi başardı.

Amcası Erdal Cindoruk da tiyatroya 14 yaşında başlamış. Kariyer basamaklarını resmen tırnaklarıyla kazıyarak elde etmiş ünlü isimlerden biri.

Ailede başka oyunculuk mesleğini tercih edenler de var. En küçük kardeşi Minur Can Cindoruk ise kardeşler arasında tek konservatuvar okuyan isim olarak dikkat çekiyor.