Canan Ergüder Menajerimi Ara Dizisinde Oynamaya Devam Edecek! Hayranları Bu Duruma Çok Sevindi!

Canan Ergüder Menajerimi Ara Dizisinde Oynamaya Devam Edecek! Hayranları Bu Duruma Çok Sevindi!

1,5 ay önce meme kanseri teşhisi konulan Canan Ergüder'in dizide canlandırdığı karaktere devam edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. Başarılı oyuncunun tedavisiyle beraber bir süre daha dizide oynayacağı ortaya çıktı. Oyuncu Menajerimi Ara'da oynayacak.

1,5 ay önce meme kanseri teşhisi konulan Canan Ergüder, diziden ayrılacağı güne kadar ki süreçte bu haberi saklamıştı. Ancak diziye ara verildi ve Canan Ergüder'in kanser haberi duyuruldu. Güzel oyuncunun dizide canlandırdığı karaktere ne olacağı çok merak edildi. Ayrıca sağlığı konusunda da pek çok hayranı endişeli yorumlarla onun güncel durumunu merak etti. Ancak Canan Ergüder'den konu ile ilgili bir paylaşım geldi.

Canan Ergüder İçin 3 Bölüm Daha!

Canan Ergüder yaptığı paylaşımda 3 bölüm daha Menajerimi Ara dizisinde oynayacak. Dizinin bitmesini beklediği için bu haberi vermemişti ancak artık her şey ortaya çıktı. Güzel ve başarılı ismin kanseri yeneceğine olan ilişkin cümleleri ise takdir gördü. Bu kadar savaşçı ve başarılı bir karaktere sahip olduğu için hayranları kendisiyle gurur duydu.

Menajerimi Ara Dizisine Devam Edecek!

Bazı sahnelerde tekrar Canan Ergüder'i göreceğiz. Başarılı oyuncunun tedavinin gidişatına göre ara ara sahnelerde oynayacağı konuşuluyor. Tedavinin durumuyla bağlantılı olarak elinden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduğu kaydedildi. Menajerimi Ara dizisinin önemli bir karakteri olduğu için dizide oynaması büyük önem arz ediyordu. Aynı zamanda oyuncunun yaptığı paylaşımda bu süreçte kendisine destek çıkan ailesine, ekip arkadaşlarına, dizi ve kanal yetkilileriyle beraber Ay Yapım'a teşekkür etmesi de gözlerden kaçmadı.