Camdaki Kız'dan Ayrılacak Oyuncu Belli Oldu! Ünlü İsim Ekranlara Veda Edecek!

Camdaki Kız'dan Ayrılacak Oyuncu Belli Oldu! Ünlü İsim Ekranlara Veda Edecek!

Camdaki Kız dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası açığa çıkıyor. Kanal D'deki dizide bizleri başka neler beklemekte? Son zamanlara damgasını vuran diziden ayrılacak oyuncunun adı da verildi. Eğer bu karakter diziye veda eder ise Kanal D'ye büyük tepki gösterilebilir.

Camdaki Kız'daki bu ayrılık izleyicileri çok üzecek gibi duruyor. Kimse başroldeki ismin sürpriz şekilde ayrılacağını tahmin etmezdi. Dolayısıyla gelen bu bilgi ile birlikte sosyal medyada kullanıcılar büyük tepki gösterdi. Hangi oyuncu diziden ayrılacak? Kanal D dizisindeki son detaylar tek tek yanıt buluyor.

Cihangir Ceyhan Gidiyor mu?

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Tamer Levent ve Cihangir Ceyhan'ın başrolde oynadığı dizide Hayri karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan'ın ayrılacak olması fazlasıyla üzdü. Ancak bu bilgi henüz doğrulanmış değil. Dolayısıyla önümüzdeki bölümlerde iddiaların doğruluğu teyit edilecektir. Öte yandan dizinin yeni bölümünde bizleri neler bekliyor bunlardan da söz edelim.

Camdaki Kız Son Bölüm Detayları

"Cana’nın bebek itirafı üzerine konağa gelen Nalan, hem Sedat’la hem de tüm Koroğlu ailesi ile yüzleşir. Tüm ısrarlara ve Feride’ye rağmen evi terk eden Nalan; soluğu Billur’un yanında alır. Sedat; Cana’dan hesap sormak için Cana’nın Alp’le yaşadığı eve gidince Alp’le yeni bir kavgaya tutuşur. Feride’nin de Sedat’ın da Nalan’ın gidişini kabullenmeye niyeti yoktur. Hayri ise yine tüm desteğiyle Nalan’ın yanındadır. Nalan ise bu desteğe kayıtsız kalamaz."