Camdaki Kız Oyuncusunun Diziden Ayrılacağı Kesinleşti! Ünlü Oyuncu Camdaki Kız Dizisine Veda Ediyor

Camdaki Kız Oyuncusunun Diziden Ayrılacağı Kesinleşti! Ünlü Oyuncu Camdaki Kız Dizisine Veda Ediyor

Camdaki Kız'daki Nalan'la ilgili çok fazla soru soruluyor. Ancak diziden ayrılması beklenen kişi Feride oldu. Nur Sürer'in ekranlardan ayrılması Nalan'ı değiştirecek. Burcu Biricik'in hayat verdiği karakter daha fazla ön plana çıkacak. Kanal D dizisinde yaşanacaklar haberimize taşındı...

Camdaki Kız'ın yeni bölümünde sağlık sorunları yaşayan Feride'nin diziden ayrılması bekleniyor. Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği dizide Nalan'ın değişimine şahit olacaksınız. Burcu Biricik'in canlandırdığı karakter için dönüm noktası ortaya çıktı diyebiliriz. Tüm bu gelişmeler dahilinde başka neler olacak merakla bekleniyor. Nur Sürer diziden ne zaman gidecek?

Nur Sürer  Diziden Ayrılıyor

Feride karakteriyle karşımıza çıkan Nur Sürer, Camdaki Kız'daki macerasını tamamlayacak. Ünlü oyuncunun Kanal D ekranlarına veda etmesi bekleniyor. Son olarak sağlık durumu iyice kötü giden Feride, izleyicileri endişelendirmişti. Beklentiler karşılığını bulacak gibi gözüküyor. Hastanedeki sahneyi görenler ayrılık konusunda tahminde bulunmuştu. Dizinin yeni bölümünde Feride'nin vedasını izleyeceğiz.

Annesi Olmadığını Öğrenecek

Nalan, Feride'nin gerçek annesi olmadığını öğrendiğinde büyük bir şok yaşayacak. Artık kendisi için bambaşka bir dönem başlıyor. Çünkü annesi sandığı kişi artık hayatında olmayacak. Üstelik Sedat hakkında öğrendiği şok gerçeklerle de iyice yalnız hissedecek. Yeni bir Nalan'ın ortaya çıkacağı vurgulanıyor. Dizinin yeni bölümünde başka ne gibi gelişmeler yaşanacak hep birlikte göreceğiz.