Camdaki Kız Oyuncusu Hastaneye Kaldırıldı! Camdaki Kız Dizisinde Ayrılık Var

Camdaki Kız Oyuncusu Hastaneye Kaldırıldı! Camdaki Kız Dizisinde Ayrılık Var

Camdaki Kız Feride Hastaneye Kaldırıldı! Feride Diziden Ayrılıyor mu?Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'da önemli gelişmeler yaşandı. Feride'nin kazası sonrasında Nalan hemen hastaneye koştu. Feride'nin diziden ayrılacağı iddia edildi. Nur Sürer ayrılığı yaşanır mı bilinmez ancak Kanal D'de 22. bölüm rüzgarı esiyor. İşte Camdaki Kız yeni bölüme dair detaylar...

Camdaki Kız'ın yeni bölüm fragmanı seyircileri heyecanlandırdı. Çünkü dizide Feride'nin başına gelenler oyuncu ayrılığına neden olabilir. Feride'nin hastaneye apar topar kaldırılması ve sonrasında yaşananlar konu edildi. Nalan ise bu haberi öğrendiğinde büyük şok yaşayacak. Peki dizide neler oluyor? Kanal D'nin sevilen yapımında bir ayrılık daha mı olacak? Son zamanlara damgasını vurmuş olan dizinin yeni bölümündeki olaylara değindik.

Feride Merdivenlerden Yuvarlanacak!

Feride, Adil ile Cana'yı dinlerken bir anda merdivenlere yuvarlanıyor. Adil'in Cana'ya karşı söyledikleri ise çok şaşırttı. Adil'e göre Cana'ya karşı büyük haksızlıklar yapılıyor. Feride ise bunları dinlerken ne diyeceğini bilemedi. En sonunda dengesini kaybetti ve merdivenlerden aşağı düştü. Sağlık durumunda bir şey gelişme yaşandı mı merak ediliyor.

Nalan Acı Haberi Aldı!

Nalan'ın aldığı haber sonrası soluğu hastanede aldığı görülüyor. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Nalan'ın annesine bir şey olur ise dizideki gelişmelerin ardı arkası kesilmeyecek. Feride'yi nelerin beklediği 22. bölümde belli olacak. Pek çok kişi artık iplerin kopacağı ve çok radikal değişikliklerin yaşanacağını düşünüyor.