Camdaki Kız Oyuncusu Aşka Geldi! Feyyaz Şerifoğlu'nun Sevgilisi Kim Çıktı?

Camdaki Kız Oyuncusu Aşka Geldi! Feyyaz Şerifoğlu'nun Sevgilisi Kim Çıktı?

Camdaki Kız dizisinin asi karakterlerinden birini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu, aşk hayatı ile gündeme geldi. Ünlü ismin kiminle birlikte olduğunu duyduğunuzda şok olup kalacaksınız. İşte dizinin yanı sıra ünlü oyuncunun sevgili olduğu ünlü isim haberimizde yerini aldı.

Camdaki Kız dizisinde sergilediği performans ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Feyyaz Şerifoğlu, gündemden bir türlü düşmüyor. Ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Şimdi ise oyuncu hakkında bazı detaylar ortaya çıktı. Kendisinin özel hayatı merak ediliyordu. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan bir paylaşıma baktığımızda kiminle sevgili olduğu çok çabuk bir şekilde anlaşıldı. Ünlü spikerle aşk yaşaması bomba etkisi yaratacak.

Feyyaz Şerifoğlu Kiminle Aşk Yaşıyor?

Feyyaz Şerifoğlu'nun kiminle aşk yaşadığı konusunda kesin bir bilgiye ulaşıldı. Kanal D'de haber spikerliği görevini üstlenen Merve Dinçkol ile arasında aşk yaşanıyor. Dolayısıyla doğum günü kutlamasındaki sözleri nedeniyle ikilinin birbirini sevdiğini öğrenmiş bulunuyoruz.

Hayranları Şok Oldu!

Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan bu beraberlikle birlikte pek çok kişi şok oldu kaldı. Camdaki Kız dizisindeki son gelişmelerle ilgili henüz yeni haber yok ancak oyuncuların aşk hayatı büyük ilgi görüyor. Bakalım ikilinin ilişkisinde başka bir gelişme daha meydana gelecek mi? Öte yandan Burcu Biricik'in de hayatında biri var mı merak ediliyor.