Camdaki Kız Nalan'ın Gelinliği Tasarımcısını Çileden Çıkardı! Tasarımcının Telefonları Susmadı!

Camdaki Kız Nalan'ın Gelinliği Tasarımcısını Çileden Çıkardı! Tasarımcının Telefonları Susmadı!

Camdaki Kız dizisinde bu günlerde Nalan'ın giymiş olduğu gelinlik gündem oldu. Düğün hazırlıkları yapanlar Camdaki Kız dizisinde ki gelinliği merak ederek tasarımcısını aradı. Fiyatını ve nasıl tasarlandığını sordu. Nalan'ın gelinliğini kaç para?

 

Başrollerinde Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feyyez Şerifoğlu gibi isimler yer alıyor; kadroda ise Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek gibi usta  oyuncular bulunuyor. Gündeme düşen ise Sedat ve Nalan'ın düğün hazırlıkları sosyal medya gündemini çalkaladı.

Gelinlik Aşırı İlgi Gördü!

Başarılı oyuncu Nalan dizide gitmiş olduğu gelinliği hayranları tarafından çok faz ilgi gördü. Düğün hazırlıkları yapan veya gelinlik almak isteyen herkes gelinlik tasarımcısının kapısını çaldı. Gelinliğin fiyatını ve tasarımda neler kullanıldığı merak  konusu oldu. Peki Nalan'ın giydiği gelinlik sizce ne kadar ?

Kraliyet Ailesinin Kumaşından Yapılmış!

Nalan'ın giydiği gelinliği tasarlayan kişi Lale Baş'dır. Lale Baş yapmış olduğu açıklamada; "Sabahtan beri telefonlarımız durmuyor. Herkes gelinliği görüp denemek istiyor ancak şuan bu modelin üretimi yok. Tasarım ihtişamını sadeliğinden alıyor" sözlerini söyledi. Gelinliğin ise öze  kumaştan yapıldığı kraliyet ailelerinde kullanılan kumaştan kullanıldığı dile getirdi. Fiyatının ise...

Özel Tasarım Yapılmış!

Gelinlikte swarovski kaplı tacı, kraliyet  kumaşı ve  özenle hazırlanmış gelinliğin fiyatı tam  olarak  43 bin lira. Burcu Biricik için özenle ve özel şekilde  tasarlanmış bir gelinlik.

Burcu Biricik "Gelinlik için günlerce dizi ekibiyle görüşmeler yaptı. Çok ince düşünülerek tasarlandı" sözlerini söyledi. Sizler gelinlik hakkında ne düşünüyorsunuz?