Camdaki Kız Nalan Ayrılık Haberleri Hakkında Sitem Dolu Sözler Söyledi! Ayrılık Haberleri Yalan Çıktı!

Camdaki Kız Nalan Ayrılık Haberleri Hakkında Sitem Dolu Sözler Söyledi! Ayrılık Haberleri Yalan Çıktı!

Perşembe günleri ekranlara gelen Camdaki Kız dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Nalan karakterinin dizide her şeyi bırakıp gittiğine dair iddialar ortaya atıldı. Bu iddiaların ardından Burcu Biricik resmen resti çekti. İşte haberin tüm detayları...

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan Camdaki Kız dizisi reyting rekorları kırarak 2. sezonu ile birlikte yola devam ediyor. Milyonların severek takip ettiği Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik, Nalan karakterini hayat veriyor. Ayrıca Burcu Biricik'in her şeyi bırakıp gideceğine dair iddialar ortaya atıldı. Bu iddialarının ardından olaya jet hızı ile müdahale eden güzel oyuncu Burcu Biricik, her şeyi bıçak gibi kesip atacak mi? Dizi severler Camdaki Kız dizisinde ne olacağını şimdiden merak ediyor.

Camdaki Kız dizisinin Nalan'ı son noktayı koydu!

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Camdaki Kız reyting rekorları kırarak yoluna devam ediyor. Dizinin başkarakteri Nalan ise fırtına gibi esti. Kırmızı Oda dizisinde Boncuk rolünün ardından Burcu Biricik camdan fanus hayatına geçiş yaptı. Hünerlerini sergilemeye devam eden yetenekli oyuncu Burcu Biricik milyonları ekran başına kilitlemeyi başardı. Burcu Biricik ayrılık iddialarına da son noktayı koydu.

Burcu Biricik, Camdaki Kız dizisinden ayrılıyor mu?

Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu olan Burcu Biricik'in diziden ayrılacağını dair iddialar ortaya atıldı. Hatta kimi iddialar Burcu Biricik yerine Neslihan Atagül'ün geleceğini de söylüyor. İkinci sezonu ile birlikte yoluna devam eden diziden flaş bir açıklama geldi. En popüler kadın oyuncuları arasında bulunan yetenekli oyuncu Burcu Biricik çıkan iddialara cevap verdi. Ünlü oyuncu diziden ayrılmayacağını söyledi.

Burcu Biricik, iddialara cevap verdi

Camdaki Kız dizisinden Nalan karakterinin ayrılacağına yönelik bir takım iddialar yapıldı. Bunun üzerine yetenekli oyuncu Burcu Biricik Instagram hesabı üzerinden açıklama yapmayı ihmal etmedi. Güzel oyuncu Burcu Biricik diziden ayrılmayacağını söyledi. Camdaki Kız dizisi her perşembe akşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edecek.