Camdaki Kız Nalan Ayrılığı Çok Konuşulacak! İşte Camdaki Kız Nalan'ın Diziden Ayrılma Nedeni..

Camdaki Kız Nalan Ayrılığı Çok Konuşulacak! İşte Camdaki Kız Nalan'ın Diziden Ayrılma Nedeni..

Camdaki Kız'da beklenen ayrılık sonunda gerçekleşiyor. Nalan'ın ayrılması dizide büyük ses getirecek. Burcu Biricik'in hayat verdiği karakteri artık konakta göremeyeceğiz. Üstelik Hayri ile olan aşkı da gün yüzüne çıkacak. Peki dizide tam olarak neler yaşanıyor? İkili arasındaki aşk seyircileri heyecanlandırdı.

Kanal D dizisinde yayınlanan Camdaki Kız'da Nalan'ın konaktan ayrılacağı vurgulanıyor. En kısa sürede aile evine geri dönen Nalan'ı çok kötü sürprizler bekleyecek. Çünkü Feride'nin baskıcı hareketleri yine evde hakim olacak. Nalan bu sefer bulunduğu durumdan nasıl kurtulacak merakla bekleniyor. Hayri ile Nalan arasındaki iletişimin artık daha da artması beklenmekte. İkilinin aşk yaşaması ve hatta birlikte yaşaması ile gelişmeler birbirini kovalayacak. Nalan'ın kritik hamlesi her şeyin başlangıcını oluşturacak gibi duruyor.

Nalan'ın Ayrılığı Ses Getirdi

Rafet Koroğlu, Nalan'ın ayrılmasıyla beraber Sedat ile Nalan'ın barışacağını söylüyor. Ancak bu söyledikleri gerçekleşmeyecek. Çünkü ikilinin barışması neredeyse imkansız hale geldi. Üstelik Sedat'ın şirket hissetlerini Cavit'e satmış olması Rafet için büyük sorun olacak. Rafet, bu sıkıntının üstesinden gelebilecek mi göreceğiz.

Hayri Nalan'la Birlikte

Hayri, önümüzdeki haftalarda Nalan ile olan birlikteliğini resmi olarak duyurulabilir. Henüz ikilinin aşkı tam anlamıyla belli olmadı ancak seyircilerin beklentisi de bu yönde. Birbirine karşı boş olmadığı anlaşılan ikili için böyle bir senaryo tahmin ediliyor.