Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Camdaki Kız Hayranları Hayri'nin Gitmesini İstiyor! Peki Hayri Gidecek mi?

Kanal D dizisi Camdaki Kız'da öyle olaylar yaşandı ki duyanlar şok olacak. Hayri karakteri ilk defa izleyiciler tarafından yoğun eleştiri altına tutuldu. Nalan ile olan ilişkisinden ötürü Hayri'ye demedik bırakılmadı. Şimdi ise neler olacağı merak konusu haline geldi.

 Camdaki Kız Hayri

Camdaki Kız dizisinde performans gösteren Cihangir Ceyhan, Hayri karakterine hayat veriyor. Dolayısıyla karakterin kimi zaman tepki çektiği belirtilmekte. Evli ve çocuklu olmasına rağmen köydeki eşini bırakarak Nalan ile aşk yaşamaya başlaması dikkat çekti. Bu gelişmeden sonra ikili arasında yaşananlar şok etkisi yaratıyor. Şimdi ise gelinen noktada her şeyin farkında olan izleyiciler, önemli bir yorumda bulundu.

Hayri'nin Gitmesini İstiyorlar

Hayri'nin köye geri dönmesini ve Nalan'dan uzak durmasını istemeye başladılar. Oysa ki Nalan Hayri için oldukça önemli. Fakat Hayri'nin evli ve çocuklu olması, Nalan ile olan ilişkisini iyice zedeleyecek gibi gözüküyor. Öte yandan dizide daha ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz.

Nalan Sedat'tan Boşanıyor

Öte yandan Nalan'ın aldığı karar ile Sedat'tan boşanacak olması da dikkat çekti. Bundan sonraki süreçte ikilinin ayrılması Hayri'nin işine gelecek gibi gözüküyor. İşte bu noktada devreye Hayri'nin eşi ve çocukları girer mi bunu zaman gösterecek. Güncel detaylarla birlikte merak edilenler tek tek yanıt bulacağa benziyor. Şimdilik büyük bekleyiş sürmekte.

Yazar: Haberci
<