Camdaki Kız Dizisinin Yeni Sezonunda Neler Olacak? Dizinin İkinci Sezonunda İşler Karışıyor

Camdaki Kız Dizisinin Yeni Sezonunda Neler Olacak? Dizinin İkinci Sezonunda İşler Karışıyor

Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden esinlenilerek ekranlara gelen Camdaki Kız dizisi yoğun ilgi gördü. Alınan bilgiler neticesinde Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonu yakında ekranlarda olacak. Dizi severler şimdiden yeni bölümleri merak ediyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden esinlenilen Camdaki Kız dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Ayrıca Camdaki Kız dizisi geçen sezonun en başarılı yapımlarından biri oldu. Başrolünde Burcu Biricik’in yer aldığı Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonu da merakla bekleniyor.

Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonu daha heyecanlı!

Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonu daha heyecanlı! Alınan bilgiler neticesinde Yeni sezonun başlamasına çok az kaldı. İlk sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan Camdaki Kız dizisi için çalışmalar başladı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Camdaki Kız dizisini ikinci sezonunda büyük bir değişiklik olacak.

Nalan ve Sedat’ın muhteşem düğünü ile dizi sezon arasına girdi. Hatta Camdaki Kız dizisinin sezon finalinde Burcu Biricik’in giydiği gelinliği olay oldu. Ayrıca Camdaki Kız dizisinin final bölümünün son sahnesi de izleyicileri şaşkına çevirdi.

İzleyiciler ikinci sezonun ne zaman başlayacağını sorguluyor!

İzleyiciler ikinci sezonun ne zaman başlayacağını sorguluyor! Camdaki Kız dizisinin sezon arasına girmesinin ardından izleyiciler ikinci sezonun ne zaman ekranlara geleceğini sorguluyor. Bunca zaman namusuna sahip çıkan birine hayat veren Burcu Biricik canlandırdığı karakter ile dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca dizinin final sahnesinde Nalan gerdek gecesi korkudan anne ve babasına sığınmaya çalıştı.

Bu sahne sosyal medyada da yoğun ilgi gördü. Hatta yetenekli oyuncu Burcu Biricik’in başarılı performansı da herkes tarafından taktir edildi. Güzel oyuncu Burcu Biricik, Camdaki Kız dizisi dışında da Fatma adlı dizide de başarılı bir performans sergiledi. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Camdaki Kız ekibinin de ağustos ayında setlere başlayacağı ortaya çıktı. Camdaki Kız dizisi Eylül ayında ilk bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.