Camdaki Kız Dizisinin Yeni Bölümü İfşa Oldu! Dizinin Başına Gelmeyenler Kalmadı!

Camdaki Kız Dizisinin Yeni Bölümü İfşa Oldu! Dizinin Başına Gelmeyenler Kalmadı!

Camdaki kız dizisinde sorunlar bitmek bilmiyor. Bu sefer ise final yapmadan önce yeni bölümü ifşa oldu. Yeni bölümde neler olacak? Nalan ve Hayri aşkı başlayacak mı? RTÜK'den nasıl bir ceza alacak? Merak konusu oldu.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Camdaki Kız dizisinde bir kâbus daha gerçek oldu. Alınan bilgiler neticesinde Hayri ile Nalan aşkının başlayacağı bölüm ifşa oldu. Tüm merakı gideren bu olay sonrasında ise skandal bir olayın yaşanacağı daha iddia ediliyor.

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi son bölümü ile birlikte seyirci ekranları kilitlemeyi başardı. Yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Camdaki Kız dizisinin fragmanı ise herkesi şaşkına çevirdi. Nalan, Sedat ve Feride arasında ezilmeye devam ederken aklını kaybetmeye ramak kalmıştır. Bundan dolayı Nalan’ın Hayri ile aşk yaşamaya başlayacağı zaman ise merak ediliyor.

Nalan ve Hayri aşkı resmen gerçek oluyor!

En çok izlenen diziler arasında yer alan Camdaki Kız dizisinin baş karakteri Nalan çileden çıktı. Kitapta evlendikleri esnada Sedat, Canan’a âşık olduğunu düşünmüştü. Cana'nın daha sıcak gelmeye başlaması seyirciyi çileden çıkardı. Yayınlanan her bölümü ile büyük bir yankı uyandıran Camdaki Kız dizisinde Sedat ve Nalan’ın 8 yıl evli kaldıkları ortaya çıktı. Ayrıca Nalan'ın Sedat ile evli iken Hayri ile aşk yaşamaya başlayacağı da biliniyor.

Yani 20. bölümde Nalan ve Hayri aşkı gerçek olacak. 8 yıllık evlilik sürecini yavaş yavaş işleyen Camdaki Kız dizisinde 20. bölümünde evliliğin kaçıncı yılında oldukları da belli olacak. Ailesi ve eşiyle çok büyük sorunlar yaşayan Nalan'ın çocuğunun olacağı ise ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak. Bunun dışında Sedat’ın Selen’in ben hamileyim demesi üzerine yaşanan sahne ise izleyiciyi çileden çıkardı. Sedat karakterine eleştiri yağmuru tutan seyirciler, tepkilerini dile getirdi.