Camdaki Kız Dizisinin Başarı Sırrı Ortaya Çıktı! O Kişi Dizisinin Başarısını Bir Bir Anlattı!

Camdaki Kız Dizisinin Başarı Sırrı Ortaya Çıktı! O Kişi Dizisinin Başarısını Bir Bir Anlattı!

Camdaki Kız dizisinin neden bu kadar çok sevildiği ve tutulduğunu sizler için araştırdık. Camdaki Kız dizisinin başarının aslında Nalan veya Sedat'ta bağlı değilmiş. O kişi dizinin başarısını bir bir anlattı. İşte Camdaki Kız dizisinin başarısı neymiş?

Başrollerde Devrim Yakut, Burci Biricik, Feyyez Şerifoğlu gibi başarılı isimlerin yer alırken kadroda Hande Ataizi, Selma Ergeç, Tamer Levent, Şerif Erol, Hamza Yazıcı, Tuğrul Tülek gibi isimler  yer almakta. Dikkatleri üzerine çekeyi başaran dizinin sadece 9 bölüm yayınlamamasına rağmen başarılı reytingler elde etmiş oldu ve hikayesini seyircisine sevdirmişti.

Dizisinin Başarısı!

Dizide cimri karakter  Rafet Koroğlu`na hayat vermekte olan Tamer Levent dizinin son bölümünde ve kutlamalar hakkında; “ Çok iyi bir yemek yaptık. Buna ihtiyacımız vardı. Yoğun çalıştık, biliyorsunuz. Dizi iyi bir dizi, senaryo iyi bir senaryo, çalışma iyi bir çalışma. Reyting tarafı beni ilgilendirmiyor”  sözlerini söylerken, dizininse başarısından resmen bahsetmiş oldu.

Yaşanmışlıklara İlgi!

Dizide Rafet Karaoğlu`na hayat vermiş olan başarılı isim Tamer Levent dizinin başarısı hakkında; “Demek ki insanlar hayatlarından gelen şeyleri gördükleri zaman daha çok empati kuruyorlar. Yaşanmış şeylere daha çok ilgi duyuyorlar. O ilgi, esasında yaşamın sanatsal olmasında da, öz eleştiri yapmaya neden oluyor”  sözlerini söyledi. Dikkatleri ise üzerine çekmiş olduğu açıklamalarda bulunan Tamer Levent başka bir açıklamasında ise şok sözlere yer vermiş oldu.

Para Kazanalım Diye Yaparsak Olmaz!

Tamer Levet; “Amerika bunu yaptı. Amerika bunun için Amerika oldu. Hollywood bunun için Hollywood oldu. Bunun bilinciyle yaptı. Biz bunun bilinciyle değil de, para kazanalım diye yaparsak olmuyor”  sözlerini ön plana sürdü.

Levet, karakterine evinde de benzediğini söyledi. 1 kilo zeytin almamış olduğunu belirtmiş olan Levent, her zaman 250 gram aldığını söylemiş oldu.