Camdaki Kız Dizisine Yeni Rakip Fox TV'den Geldi! Camdaki Kız Dizisi Yayından Kalkıyor mu?

Camdaki Kız Dizisine Yeni Rakip Fox TV'den Geldi! Camdaki Kız Dizisi Yayından Kalkıyor mu?

Camdaki Kız'ın reytinglerdeki galibiyeti uzun sürmeyecek gibi duruyor. Yeni Fox TV dizisi tüm dengeleri değiştirecek. Peki dizi ne zaman yayın hayatına başlıyor. Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Hazal Kaya gibi önemli oyuncuların yer aldığı açıklandı. İşte yeni dizinin ismi ve yayın tarihi...

Başrollerini Buğra Gülsoy ve Hazal Kaya'nın paylaştığı dizi dikkat çekti. Oldukça büyük bir hayran kitlesine hitap eden oyuncular, yeni diziyle beraber Perşembe günü reytinglerine ortak olacak. Camdaki Kız'ın liderliği elde ettiği bu günde, işler artık eskisi gibi yürümeyebilir. Çünkü Bir Zamanlar Çukurova ve Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizileri de aynı gün yayınlanıyor. Dolayısıyla her üç dizi için de olumsuz bir gelişme yaşanabilir. Peki yeni Fox TV dizisinin ismi nedir?

Misafir Dizisi Ekranlara Geliyor!

Misafir dizisi, Buğra Gülsoy ve Hazal Kaya ikilisinin başrolde yer alacağı bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Fox TV'nin bu konuda büyük bir çabası mevcut. Proje ile ilgili çeşitli detaylar tamamlandığında bilgi verilecek. Ancak dizide yayın tarihi belli oldu. İzleyiciler heyecanla yeni dizinin yayınlanmasını bekliyor.

Misafir Yayın Tarihi

Misafir dizisi ilk kez 11 Kasım Perşembe günü ekrana gelecek. Perşembe günü dört iddialı dizinin rekabetine tanıklık edecek. Kazanan taraf hangisi olacak merakla beklemedeyiz. Özellikle de Camdaki Kız tahtından edilecek  mi merak ediliyor. Son zamanlara damgasını vuran yapımlar ilgiyle takip edilmekte. ATV, TRT 1, Kanal D ve Fox TV arasındaki rekabeti göreceğiz.