Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Camdaki Kız Dizisine Senaristten Müdahale Geldi! Camdaki Kız Dizisinin Tarzı Değişiyor!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisi perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Elde ettiği yüksek reytingler ile en çok konuşulan diziler arasında yer alan Camdaki Kız dizisi 20. yeni bölümünde farklı gelişmeleri ekranlara getirecek. İşte haberin detayları...

camdaki-kiz-in-dev-kadrosu-13964737_osd.
Google News

Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan karakterinin büyük bir değişim içine girdiği ortaya çıktı. Camdaki Kız dizisinde silik bir karakter olan Nalan değişim ile ekranlara gelecek. Nalan artık alımlı bir sosyetik güzel olacak. Sedat hakkındaki sorunların ardından dolayı annesinin verdiği taktiği uygulama kararı alacak. Güzelliğiydi konuşturan Nalan herkesi şaşı gıda çevirmeyi başaracak.

Nalan yeni tarzını konuşturdu

Camdaki Kız dizisinin senaristleri 20. bölümde ters köşe yapma kararı aldı. Şu zamana kadar silik olan Nalan karakterinin artık gözleri açılıyor. Nalan bir kararın ardından yeni bir tarz ile dizinin ilerleyen haftalarında ekranlara gelecek. Camdaki Kız dizisinin 20. bölüm fragmanı da her şeye ortaya koydu.

Nalan ve Cana yüzleşecek mi?

Sedat bu değişimin ardından Nalan’ı kaybetme korkusu içerisine sürüklenecek. Senaristler Nalan karakterine yeni bir boyut kazandırmaya karar verirken hikâyenin devamlılığı içinde yeni gelişmeler ortaya çıkacak. Fiziki olarak kabuklarını kıran Nalan, bambaşka bir dünyanın kapısını aralamak kararı aldı. 18 Kasım Perşembe günü ekranlara gelecek olan Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü izleyicileri şaşkına uğrattı. Camdaki Kız dizisinin 20. bölüm 2. fragmanı ekranlara geldi. İzleyici ne Cana ile Nalan’ın yüzleşip yüzleşmeyeceğini merak ediyor. Bunun ardından Nalan, Feride'nin emri ile bambaşka biri olmaya adım atar. Bunların dışında Muzo büyük bir sırrı saklamak için sözünü tutar. Camdaki kız dizisinin yeni bölümünde Can ve Nalan’ın karşı karşıya gelip gelmeyeceği şimdiden merak söz konusu oldu. Camdaki Kız dizisi perşembe günü Kanal D ekranlarında saat 20.00 de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

<