Camdaki Kız Dizisine Ölerek Feda Eden Feride'nin Yeni Dizisi Belli Oldu!

Camdaki Kız Dizisine Ölerek Feda Eden Feride'nin Yeni Dizisi Belli Oldu!

Camdaki Kız'ın Feride'si öldü! Nur Sürer, Camdaki Kız'a veda eder etmez bakın hangi diziyle anlaştı

Camdaki Kız dizisindeki Feride karakterine veda etmiştik! Şimdilerde Nur Sürer Camdaki Kız dizisine veda etmiş ve bir dizi ile anlaştı! O dizinin ismi duyanları ve hayranları şok içerisinde bırakmayı başardı! Peki o dizi hangi dizi oldu?

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız'da şok edici bir ölüm meydana geldi. Camdaki Kız'dan Feride hayatını kaybetti. Dizideki Feride rolüne hayat veren Nur Sürer, Camdaki Kız'a veda ederek Aile ve Çocuk dizisine imza attı.

Camdaki Kız 63. bölümüyle herkesi ağlattı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Devrim Yakut gibi isimleri bir araya getiren dizinin sosyal medyasına Feride'nin yatağında ölü bulunduğu sahne damga vurdu.

"Camdaki Kız Feride ölüyor, diziden ayrılıyor mu?" Sorular gündem olurken, sosyal medyada bombalı saldırı konuşuldu.

Nur Sürer, dün akşam Camdaki Kız dizisine duygusal bir veda ile veda etti. Gösterişli performansıyla 63 hafta boyunca oyunculuk dersleri veren Surer, izleyenleri ağlattı.

KIVANÇ TATLITUĞ VE SERENAY SARIKAYA DİZİSİNDE

Usta oyuncu, yoğun tempoda çalıştığı dizinin ardından dün sette ekrana gelen 'Aile' dizisiyle anlaştı. Birsen Altundaş'tan gelen haberin ardından; Nur Sürer, Aile'de çok güçlü bir kadın olan Hülya rolüne hayat verecek. Ay Yapım imzalı dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Emel Göksu ve Canan Ergüder ünlü isimlerle kamera karşısına geçecek.

2 haftalık aranın ardından 'Aile'nin çekimlerinde sadece Sürer rol alacak.

Bu arada Sürer, Berkun Oya'nın yeni dizisi Çocuklar'a konuk olacak.