Camdaki Kız Dizisine Genç Oyuncu Dahil Oldu! Bu Transfer Tüm Dengeleri Değiştirecek!

Camdaki Kız Dizisine Genç Oyuncu Dahil Oldu! Bu Transfer Tüm Dengeleri Değiştirecek!

Yüsra Geyik 2003 senesinde ekran macerasına atıldı. Yetenekli oyuncu ilk defa oyunculuk macerasına Hayat Bilgisi dizisi ile başladı. Bunun ardından 2006 senesinde ise Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna dahil olan yetenekli oyuncu uzun senenin ardından Camdaki Kız dizisine transfer edildi. İşte haberin tüm detayları...

Ekranların en uzun ömürlü dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi 15 seneyi aşkın süredir ekranlara geliyor. Yetenekli oyuncu Yüsra Geyik ise 15 seneyi aşkın bir süredir Arka Sokaklar dizisinde rol alıyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken Arka Sokaklar dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Arka Sokaklar dizisinden birçok oyuncunun ayrılmasının ardından diziye yeni oyuncuların da dahil olduğu ortaya çıktı.

Yüsra Geyik, Camdaki Kız dizisinde boy gösterecek!

Alınan bilgiler neticesinde Gani Müjde'nin senaryosunu üstlendiği Hayat Bilgisi dizisinin yönetmeni Tarkan Karlıdağ’dır. Hayat Bilgisi dizisi ile kameralar karşısına geçen Yüsra Geyik, bu projede Ceyda karakterine hayat verdi. Bunun ardından 13 Şubat 2003 tarihinde ise yayın hayatına başlayan yetenekli oyuncu 16 Haziran 2006 tarihinde Hayat Bilgisi projesi ile geniş bir kitleye ulaştı. Arka Sokaklar dizisi ile de adını duyuran Yüsra Geyik Camdaki Kız dizisine transfer oldu. Bunun ardından başrollerinde Sumru Yavrucak, Özgür Çelik, Nehir Erdoğan ve Erdal Özyağcılar'ın paylaştığı Yabancı Damat yapımında ise Melis karakterine hayat vermişti. Şimdi ise yetenekli oyuncu camdaki kız dizisinde rol almaya hazırlanıyor.

Yüsra Geyik, Camdaki Kız dizisinde hangi karaktere hayat verecek?

Çok genç yaşta oyunculuk yapan Yüsra Geyik kariyerinde önemli bir seviyeye ulaştı. 15 yıllık geçmişi ile Arka Sokaklar dizisinde büyük bir çıkış yakalayan Yüsra Geyik Camdaki Kız dizisinin kadrosuna yerleşmeyi başardı. Bunun ardından yetenekli oyuncunun Camdaki Kız dizisindeki performansı ise şimdiden merak söz konusu oldu. Yetenekli oyuncu Yüsra Geyik’in hayranları Camdaki Kız dizisi ile alakalı açıklama bekliyor. Fakat yetenekli oyuncu Yüsra Geyik, Camdaki Kız dizisnde hayat vereceği karakter ile alakalı herhangi bir açıklama yapmadı.