Camdaki Kız Dizisinden Üzücü Haber Az Önce Geldi! Camdaki kız Dizisinde Oyuncular Bir birine girdi

Camdaki Kız Dizisinden Üzücü Haber Az Önce Geldi! Camdaki kız Dizisinde Oyuncular Bir birine girdi

Camdaki Kız yeni bölümünde Muzo'nun birlikte olduğu Melisa büyük şok etkisi yarattı. Sedat onu tanıdı ve kim olduğunu hemen çıkardı. Üstelik aralarında geçen bir sahne ile de bu kanıtlandı. Peki Melisa aslında kim? Muzo ve Melisa'nın ayrılması için Sedat'a büyük görev düşüyor. Melisa'nın 17 sayılı dövmesi de gündem oldu.

Camdaki Kız dizisinin yeni bölümüne damgasını vuran bir olay izleyicilerin gözünden kaçmadı. Sedat ve Melisa arasındaki geçmiş diyaloglar gün yüzüne çıktı. Muzo'nun yanında gözüken Melisa ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Peki Melisa aslında kim? Vücudundaki 17 dövmesi ile Sedat'ın hatırladığı ve kim olduğunu ortaya çıkardığı belirtiliyor. İşte Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünde yaşanan gelişmeler...

Sedat Melisa'yı Tanıdı!

Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Sedat'ın Melisa'yı tanıdığı görülecek. İkili arasında bir diyalog yaşanacak mı merak ediliyor. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra geçmişte yaşanan bir sahne tekrar yayınlandı. Sedat ve Melisa'nın birlikte uzandığı o anlarda Melisa bazı sözler sarf etti. Dövmesinin anlamını ilk olarak Sedat'a açıklamıştı. 17 sayısını sevdiğini ve evleneceği zaman 17. günde evleneceğini belirttiği anlar gözünün önüne geldi.

Muzo Yanlış Kişiyle!

Muzo'nun birlikte olduğu kadının tekin olmaması nedeniyle Sedat paniğe kapılıyor. Abisini uyararak Melisa'nın kim olduğunu açıklayacak mı yeni bölümde göreceğiz. Yaşanan bu gelişmeyle beraber Kanal D dizisi iyice reytinglerini artıracağa benziyor. Dizide Muzo ve Melisa arasındaki aşk fırtınası gittikçe derinleşir ise Sedat bunun önünü almakta zorluk yaşayabilir.