Camdaki Kız Dizisinden Erken Final Tarihi! Camdaki Kız Ne Zaman Final Yapıyor?

Camdaki Kız Dizisinden Erken Final Tarihi! Camdaki Kız Ne Zaman Final Yapıyor?

Camdaki Kız dizisi için geri sayım başladı. Dizinin 2. sezonda final yapacağı iddia ediliyor. Hikayenin hızlı işlendiği ve yakında final yaparak tamamlanacağı belirtildi. Burcu Biricik ile tanıdığımız Kanal D dizisi kaçıncı bölümde bitecek? Merak edilen sorunun yanıtlandığı görüldü. İşte erken finale dair son gelişmeler...

Kanal D'nin yüksek reytingli dizisinden üzücü haber geldi. Camdaki Kız, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ederken dizinin ne zaman final yapacağı da az çok belli olmaya başladı. 2. sezonuna henüz yeni başlamışken yine aynı sezonda final yapma riski bulunuyor. Nedenini duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi. Reyting konusunda herhangi bir problem yaşanmazken aksine hikayenin gittikçe sona erdiği belirtiliyor. Peki dizide ne gibi gelişmeler meydana gelecek?

Camdaki Kız Finali Ne Zaman?

Dizinin final tarihi için Haziran 2022 gösteriliyor. 2. sezonun bitimiyle beraber dizi genel finalini de yapmış olacak. Başrolde oynayan Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan'ın hayat verdiği karakterler, hikayeyi iyice hızlandırdı. Özellikle de Hayri ile Nalan yakınlaşması dizi için dönüm noktası olacak. Pek çok kişi bu anların ne zaman gerçekleşeceğini bekliyor. Şoför olarak aileye katılan ancak zaman içerisinde Nalan ile yasak aşk yaşayacak Hayri, dizi için önemli bir konumda.

3. Sezon Çekilecek mi?

Öte yandan Camdaki Kız'ın 3. sezonu için de yeni çalışmalara başlanabilir. Şu an için bilinen bir yeni sezon çekim çalışması yok fakat hikaye genişletilirse veya daha yavaş işlenilirse mümkün olacaktır. Camdaki Kız'ın 3. sezonu için nasıl bir hamlede bulunulacak Haziran ayı yaklaştığında belirlenecek.