Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Camdaki Kız Dizisinden Bir Ayrılık Daha Geldi! Camdaki Kız Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrıldı

Kanal D'de yayınlanana Camdaki Kız dizisinde üzücü bir ayrılık yaşandı. Başarılı oyuncu artık dizide oynamayacak. İddialara göre başrol oyuncusunun bileti kesildi. Peki onun yerine kim geliyor? Burcu Biricik'in diziden ayrılması şok etkisi yaratacak. Çünkü kendisi çok sevilen bir oyuncuydu. Camdaki Kız ayrılığındaki perde arkası...

Camdaki Kız Dizisinde Ayrılıklar Peş Peşe Geldi! Camdaki Kız Dizisinde Oyuncu Kalmadı
Google News

Camdaki Kız, yayın hayatına devam ederken oyuncu kadrosundaki değişikliklere engel olamıyor. Bazı isimlerin en kısa sürede diziden ayrılacağı vurgulandı. Kanal D dizisinde kimlerin ayrılacağı merak konusu oldu. Başrolde oynayan Burcu Biricik'in Nalan karakterini bırakacağı iddia edildi. Peki ünlü oyuncu yerine kim gelecek? Yapılan açıklamaya göre güzel oyuncu ile anlaşıldı.

Burcu Biricik Diziden Ayrılıyor mu?

Burcu Biricik'in ekranlardan neden ayrılacağı merak edilmekteydi. Oyuncunun diziye vedasındaki nedenin çok özel bir olmadığı vurgulandı. Hikayenin ilerleyen bölümlerinde eğer oyuncu diziden ayrılır ise yerine farklı bir isim gelecek. O oyuncu ise aylar öncesinde dizi camiasının sıklıkla konuştuğu bir isimdi.

Neslihan Atagül Diziye Katılacak!

Sefirin Kızı dizisinin Nare'si olan Neslihan Atagül, yeni sezonda Camdaki Kız oyuncusu olabilir. Oyuncunun birkaç hafta içerisinde diziye katılması bekleniyor. Ayrıca oyuncu bu hamlesiyle adından söz ettirecek. Gerçekten de Burcu Biricik'i göremez isek seyirciler çok üzülecektir. Ancak hikayenin devamlılığı açısından dizinin yayın hayatına bir şekilde devam edeceği vurgulanıyor.

<