Camdaki Kız Dizisinden Ayrılan Oyuncunun Yıldızı Parladı! Yeni Filmiyle Başrol Oynayacak..

Camdaki Kız Dizisinden Ayrılan Oyuncunun Yıldızı Parladı! Yeni Filmiyle Başrol Oynayacak..

Camdaki Kız oyuncusu diziden ayrıldığından bu yana adından söz ettirmeye devam ediyor. Kanal D dizisinde öyle bir performans sergiledi hafızalardan silinemedi. Şimdi ise yeni filmiyle gündem oldu. Oyuncu, diziden neden ayrılmıştı ve hangi projede başrol oynayacak?

Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız, pek çok oyuncu için önemli bir sıçrama yaşattı. Dolayısıyla Meliha karakterine hayat veren Yüsra Geyik de buna örnekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve dahası haberimizde yerini alacak. Oyuncunun diziden ayrılmasıyla birlikte yeni projeye dahil olması bir oldu. Kendisi, Kanal D dizisinde fazlasıyla ilgi çekmişti. Üstelik bazı oyuncuların kendisinden rahatsız olduğu dahi iddia ediliyordu. Çok fazla ön plana çıkmasından ötürü oyuncunun performansını eleştirmişlerdi. Peki ya güzel oyuncunun yeni projesi ne olacak?

Neşet Ertaş Filminde Oynayacak!

Camdaki Kız dizisinden ayrılan Yüsra Geyik, Neşet Ertaş'ın filminde oynayacak. Dolayısıyla ünlü oyuncunun bu filmde hangi karaktere hayat vereceği merak ediliyor. Yadigar Leyla karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu gelişme sonrasında neler yaşanacağı merak konusu haline geldi. Bakalım ünlü oyuncu gerçekten de izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam edecek mi?

Neşet Ertaş Film Oyuncuları

Öte yandan Halk Ozanı olarak bilinen Neşet Ertaş'ın filminde kimlerin oynayacağı ortaya çıkıyor. Merak edilen sorunun yanıtı ise verildi. Selin Genç, Bektaş Dolu,Melisa Aslı Pamuk, Zara, Ayça Damgacı, Toygan Avanoğlu, Renan Bilek, Rüzgar Aksoy'un başrolde oynayacağı belirtiliyor.